Lidnersgatan 12A, 1,5 tr / Kristineberg / Stockholm

Stora fönsterpartier - Välplanerad - Populär förening med grönskan utanför porten

Slutpris
2 735 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 527 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en fantastiskt fin, ljus och välplanerad 1:a i fint skick, med möjlighet att bygga om till 2:a med genomgående hög standard. Fritt läge med utsikt och utan insyn.

Välplanerad med stort rum och härliga fönsterpartier. I vardagsrummet finns plats för soffa och avskild hörna för sängen. Kök med goda förvaringsytor och matrum intill, som enkelt kan avskiljas till ett sovrum. Hela lägenheten har ljusa materialval och i hallen finns inbyggda garderober med överskåp som ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Välskött stor HSB förening med övernattningslägenhet.

Populär adress i hjärtat av lummiga Kristineberg. Närheten till grönområden och bad och ett stort utbud av restauranger och caféer.
Lindhagens Galleria ligger några minuters gångavstånd bort och erbjuder all tänkbar service med ICA Maxi, Systembolag och Apotek.
Området är rikt på olika aktiviteter och här finns allt från fotbollsplaner, badklippor, tennishall, skatepark, minigolf och lekplatser.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.