Lidnersgatan / Kungsholmen/ Kristineberg / Stockholm

Referensnummer
431 537
Boarea
43 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 5 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Kristineberg

Småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter men med närhet till stan.

Nöje

En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, apotek, närservice och en ICA Maxi. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Golfbaren vid Kristineberg och restaurang stråket nere vid Hornsbergs Strand.

Rekreation

Här ligger Kungsholmens populäraste badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Rålambshovsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark och flera skolor för den stora familjen. För den aktiva finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter från station Kristineberg.

Familjeliv

I området kring Kristineberg finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Fördelar

#Parker/Grönområden
#Bussar
#Badstrand
#Tunnelbana
#Hundvänligt
#Stadspuls
#Barnvänligt
#Tryggt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn