Liljeholmsvägen 12, Vån 3

Liljeholmsvägen 12, Vån 3

Slutpris

3 500 000 kr


Liljeholmen— Stockholm

Liljeholmsvägen 12, Vån 3


Slutpris
3 500 000 kr

Liljeholmen— Stockholm

Genomgående, insynsskyddad 2:a med generös balkong med utsikt!

Genomgående och insynsskyddad tvåa, som passar både singel och par, med generös balkong som har utsikt emot trädkronor samt himmel! Den välkomnande hallen erbjuder gott om förvaring via flertalet garderobsskåp samt möjlighet till avhängning direkt till höger om entrén. Härifrån har ni bra översikt över resterande lägenhetsyta och grönskan utanför i båda riktningar. Det fullutrustade köket går i modern stil med god förvaring bakom vita skåpsluckor. Diskmaskin finns. Då köket är i öppen planlösning till vardagsrummet så har ni gott om utrymme för en större matplats, soffgrupp, mediamöbel och annan trivselmöblemang. Rummet har ett magiskt ljusinsläpp ifrån enorma fönsterpartier som sträcker sig längst hela rummets kortsida från golv till tak. Även skjutdörren till balkongen är i glas vilket ger en social känsla vid besök, då man kan vistas både inomhus och utomhus för att ändå hålla konversation. Väl ute så omges den stora balkongen av rikliga trädkronor och himmel. Ni får plats med ett bord, stolar, planteringar och lyktor. Otroligt bra solläge med mycket solljus. Sovrummet är rofyllt placerat mot den trivsamma innergården och erbjuder plats för en ordentlig dubbelsäng. Här finns förvaring via två stora garderobsskåp vid sängens fotända. Badrummet är helkaklat med spotlights i tak och bra utrymme för förvaring. Till bostaden hör ett källarförråd med full takhöjd.

Brf Katrineberg 19 är en äkta och lågt belånad förening som enligt årsredovisningen från 2021 endast hade en belåning på 3.126kr/kvm. Föreningen omfattar 40st bostadsrätter, 2st affärslokaler och 20st garageplatser som ger intäkter till föreningen. Medlemmar har tillgång till en stor grönskande innergård, tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och soprum med sopsortering. I dagsläget så har föreningen inga större underhåll planerade inom de närmsta åren och inte heller någon planerad avgiftsförändring för 2022 enl. styrelsen 2022-05-16. Kort sagt en trivsam förening!

Här bor du i ett attraktivt läge intill Liljeholmens kaj med en underbar strandpromenad, badbryggor och magiska joggingstråk längs vattnet och vidare in i Årstaskogen som leder bort till Hammarbysjöstad. Liljeholmstorget ligger en kort promenad bort och erbjuder all typ av service med galleria, flertalet restauranger och lekparker. På andra sidan Liljeholmsbron finner ni populära Hornstull med stort utbud av restauranger och affärer, ni kan promenera dit på cirka tio minuter. Vid sjön Trekanten finns det möjligheter till aktiviteter under alla årstider såsom bad, jogging, fiske och skridskoåkning. Här finns goda kommunikationer med tunnelbana, buss och tvärbana. Du tar dig enkelt över till Södermalm på ca. 5 minuter med tunnelbanan eller per promenad över Liljeholmsbron där det kryllar av restauranger, caféer, butiker och uteliv.

Välkommen på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 476 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 9 (Hiss finns)
Såld
2022-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.