Lindhagensterrassen 9

Lindhagensterrassen 9

Slutpris

3 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Lindhagensterrassen 9


Slutpris
3 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerat drömboende med balkong och garage i huset!

Ljus och välplanerad etta med stor balkong i ett av Kungsholmens nyaste och mest expansiva områden. Genomgående öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och stilrena materialval. Stabil och välskött bostadsrättsförening med garage i fastigheten. Närhet till strandpromenader, Rålambshovsparken, t-bana och butiker.

Lägenheten har genomgående hög standard, umgängesvänliga ytor och ett modernt och stilrent kök. Direkt anslutning till en rymlig balkong. Stilfullt badrum med tvättmaskin/torktumlare, infällda spotlights, golvvärme och duschhörna i glas. Lägenheten är i mycket fint skick och har fina parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Ta chansen att bo förstklassigt i ett lugnt kvarter med garage i fastigheten och närhet till bra kommunikationer och all önskvärd service!


Välkommen på visning önskar Richard Sörman!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 000 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 16
Såld
2015-01-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.