Lindhagensterrassen 9, 7tr

Lindhagensterrassen 9, 7tr

Slutpris

5 790 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Lindhagensterrassen 9, 7tr


Slutpris
5 790 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Hörnlägenhet med stor, inglasad balkong i fritt läge!

Varmt välkomna till denna ljusa trea om 79kvm med öppen planlösning och rymliga rum! Här bor ni i ett barnvänligt område med ett stort urval av restauranger och affärer. Lägenheten i sig är ljus och välplanerad med gott om förvaring och en inbjudande känsla. Den välkomnande entrén erbjuder avhängning i form av krokar, hatthylla, skoställ och flertalet garderober. Det sociala vardagsrummet lämpar sig för stora sällskap och med öppen planlösning till köket så är det rimligt att hålla samtal med gäster under matlagningsprocessen. Självklart finns diskmaskin. Väl till bords så finns det utrymme för en matsalsdel även för den större familjen intill fönstren. Den stora, inglasade balkongen är trivsam året runt och har utrymme för en rejäl soffgrupp samt planteringar. Sovrummen är båda rymliga med god förvaring och utrymme för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och har både tvättmaskin och torktumlare. Stor förening med stabil ekonomi och låga avgifter. Trevligt område och gångavstånd till både grönområden samt kommunikationer i form utav bussar samt tunnelbanans blåa och gröna linje. Kontakta mäklaren vid intresse!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 297 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 16 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.