Ludvigsbergsgatan 5, 1tr / Södermalm / Stockholm

Ljus & rymlig 1,5:a centralt på Södermalm!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
1 740 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ludvigsbergsgatan såldes av oss 2019-08-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ludvigsbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna härliga 1,5:a centralt placerad i Södermalms hjärta! Här bor du rymligt i ett hem med vackert löpande fiskbensparkett (fr 2015) och stora fönsterpartier som ger generösa mängder med ljus. Den stora hallen är välkomnande och har väldigt goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är stambytt, utrustat med badkar, men förberett även för tvättmaskin. Allrummet har generösa utrymmen och sovalkoven är placerad mysigt i skymundan. Med det fullskaliga köket så blir det enkelt att bjuda över vänner eller familj på middag. Ni kan smidigt kika ut genom fönstret för att blicka bort mot Stadshuset på andra sidan vattnet ifrån Söder Mälarstrand, där du även har vackra promenadstråk. Med fullt av härliga restauranger, caféer och affärer inom gångavstånd ifrån bostaden så har du allt du behöver bara ett stenkast bort.
Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.