Lugnets Allé 41

Lugnets Allé 41

Slutpris

11 800 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Lugnets Allé 41


Slutpris
11 800 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Enastående läge!

Här har du en helt fantastisk bostad belägen på en av de bästa platserna i Hammarby Sjöstad. När du kliver in möts du av en stor terrass i sydväst där du kan njuta av långa härliga middagar, solnedgångar, vatten och båtliv. Terrassen är rymlig och kan möbleras efter din egen smak.

Bostaden sträcker sig över två plan och ger dig möjligheten att använda den som en fyra- eller femrumslägenhet. På nedre plan finner du köket och den öppna planlösningen, där matplatsen är i anslutning till köket och har en naturlig koppling till terrassen. Ett av sovrummen ligger i anslutning till vardagsrummet.
Köket är i sobert vitt med Carrera marmor och mässing detaljer. Här finns alla funktioner som du är ute efter vare sig du är ute efter att kunna laga en härlig midddag eller bara kunna njuta av att stå i köket och samtidigt konversera med dina gäster som sitter på terrasen eller vid matdelen.
Vitvarupark är från 2021.

På övre våningen finns ytterligare två rum samt ett TV-rum, som enkelt kan omvandlas till ett fjärde rum. Detta ger dig flexibilitet och utrymme för hela familjen. Badrummet på övre våningen är något större och innehåller två stycken Kombimaskiner( 2021) och badkar. Det finns även ett charmigt fönster som vetter ut mot Siluetten på Södermalm.

På nedre plan finns även där ett badrum som är perfekt belägen vid de sociala ytorna. Badrummet utformat i en ljus och stilren design med en vacker mosaikvägg som fond.

Läget i Hammarby Sjöstad är utmärkt med närhet till kommunikationer, trevliga restauranger och inte minst den populära och prisbelönta Sjöstadsparterren. Parterren ligger vid Hammarbykanalen och erbjuder en idyllisk miljö året runt, där du kan njuta av vacker natur och promenader längs vattnet.

Sammanfattningsvis är detta en drömboende med enastående läge och underbara egenskaper.


Boarea
108 kvm
Avgift
5 699 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6-7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Lugnets Allé såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lugnets Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.