Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hornsbergs strand / Lustgårdsgatan 16, 4 tr

Ljus 3:a med nyproduktionsstandard och två balkonger!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet med två balkonger i Hornsberg! Byggnaden uppfördes 2015 och bostaden är därmed i mycket gott skick och har hög standard och fina materialval med ljusa väggar och genomgående parkettgolv. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med klinkers och förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och med utgång till den stora balkongen med plats för bord och stolar. Två ordentliga och rofyllda sovrum varav ett med utgång till en mindre balkong. Till sist ett toppfräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du centralt i lugna kvarter på Kungsholmen. På kort promenadavstånd ligger mysiga Hornsberg med dess fantastiska promenadstråk och restauranger och som blivit ett av Stockholms mest uppskattade områden. Här finner ni även Lindhagens galleria med en stor matbutik, apotek, gym samt all annan tänkbar service. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans blåa och gröna linje i närheten samt flertalet bussar.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Hornsbergs strand
Lustgårdsgatan 16, 4 tr
Slutpris: 5 600 000 kr
Boarea: 86,5 kvm
Avgift: 3 509 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 4 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Lustgårdsgatan