Luxgatan 6

Luxgatan 6

Slutpris

4 000 000 kr


Lilla Essingen— Stockholm

Luxgatan 6


Slutpris
4 000 000 kr

Lilla Essingen— Stockholm

Fantastisk bostad med stor balkong, sjöutsikt, lyxigt kök och badrum samt populär förening

Letar du också efter den perfekta lägenheten med stor balkong, ett härligt kök, social planlösning, lyxigt badrum och det du knappt vågat drömma om: sjöutsikt?! Du behöver inte leta längre för nu är den här!

Denna pärla på Lilla Essingen och närmare bestämt Luxgatan 6 ligger på en återvändsgata, undangömd från stadens brus med ett lugnt läge ner mot Luxparken. Samtidigt är du bara minuter ifrån bron över till Kungsholmen, Lilla Essingens Ica och buss nr 1 som tar dig via Fridhemsplan och Stureplan hela vägen tvärs över stan bort till Frihamnen.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett varmt ljus och den ombonade känsla som genomsyrar lägenheten. Häng av dig jackan in till vänster och ta dig in i det trevliga köket. Här har man tänkt igenom detaljerna noga i både stil och funktion. Det platsbyggda köket innehåller allt att önska inklusive vitvaror i praktisk arbetshöjd och självklart diskmaskin. Den ljusa stenskivan harmoniserar fint med de vita luckorna och detaljer i krom och trä. Intill den praktiska köksön som är full med förvaring finns en naturlig plats för matbord och stolar. Vidare har vi det lyxiga badrummet som är helkaklat och stilrent med vita och marmorerade kakel/klinkerplattor kombinerade med vita luckor och kromade detaljer. Med golvvärme får du här en härlig start på dagen året runt.

Ta dig vidare in i det härliga vardagsrummet som blir en oas med kombinationen av öppet kök/vardagsrum och den fantastiska balkong med sin vy ut över Mälaren och Långholmen. Här finns plats för härligt häng, soffa och ytterligare önskat möblemang så som tv-bänk och fåtöljer eller kanske skrivbord och arbetsplats för den som önskar. Tänk dig att ha en arbetsplats med sjöutsikt - hur fint låter inte det? Öppna dubbeldörrarna med anor från byggåret och kliv ut på den stora balkongen. Denna blir ett extra rum på sommartid och skapar än fler möjligheter i bostaden. Sitt här och ät en härlig middag, drick en kopp kaffe i solen, läs en bra bok och njut av ett av de bästa lägen du kan önska på ön.

Sovrummet är även det en fin och rofylld plats. Med utsikt mot vattnet känner du lugnet både när du ska sova och när du vaknar. Här finns gott om plats för en bra dubbelsäng och rummet har även två inbyggda garderober som precis som garderobsväggen i vardagsrummet har inredning från PAX. Efter en god natts sömn är säljarens tips att traska ner till bryggorna och ta ett morgondopp! Magiskt.

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse, välkommen hem!


Föreningen:
Varmt välkommen till Brf Montebello 6 som är mycket populär och välskött. Läget på huset är kanon med direkt närhet till de fina omgivningarna. Här finns flera extra faciliteter för de boende. På taket har man inrett en takterrass med bord och stolar samt grill, här är det fantastisk kvällssol. Även på gården finns plats att slå sig ner vid bord och stolar. Hobbyrum/snickarbod gör hobbyprojekten enklare och cykelförråd och miljörum förenklar vardagen. Förråd finns i vindsplanet och tvättstuga i källaren.


Boarea
40 kvm
Avgift
1 926 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Luxgatan såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Luxgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.