Malmgårdsvägen 32A, 2 tr

Malmgårdsvägen 32A, 2 tr

Slutpris

4 750 000 kr


Södermalm— Stockholm

Malmgårdsvägen 32A, 2 tr


Slutpris
4 750 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus hörnlägenhet med fransk balkong och högt i tak!

Varmt välkomna till denna ljusa hörnlägenhet med fransk balkong och högt i tak!

Här bor ni bekvämt i ett barnvänligt område med närhet till såväl vatten som parkområden. Bostaden är rymlig och erbjuder goda sociala utrymmen, härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier samt ljusa ytskikt. Hallen har bra förvaring via en inbyggd garderob samt bra förutsättningar för avhängning. Vardagsrummet är rymligt och socialt planerat med öppen planlösning till köket. Här finns utrymme för matplats, soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöblemang. Köket är fullskaligt och fullutrustat, här finns naturligtvis diskmaskin. Det större utav de båda sovrummen har en fransk balkong med utsikt mot träd, himmel och fasader. Båda sovrummen erbjuder yta för en dubbelsäng och andra möblemang. Badrummet är stilrent utformat och har både tvättmaskin samt torktumlare. Till bostaden hör ett källarförråd.

Brf Färgarloftet är en äkta förening som äger marken och består av 35st bostadsrätter om 2-4rok samt 8st garageplatser för uthyrning. Detta är en välskött förening som bildades 2007 och idag finns det inga större renoveringar eller avgiftsändringar planerade.

Här bor ni lugnt i klassiska kulturkvarter invid Vita Bergen och Malmgårdarna. I närområdet finns lummiga grönområden för lek, sol- och bad i bl.a Barnängsparken, Barnängens herrgård och Tengdalsparken samt de berömda parkerna Vitabergsparken med utomhusscen, Lilla Blecktornsparken och Stora Blecktornsparken med parklek och djur. Populära promenadstråk och motionsslingor finns längs kajen vid Hammarby Sjö såväl mot Årstaviken som Saltsjön. Gångavstånd till matbutik, skolor, gym, grönområden och strandpromenad. Nytorget ligger bara en kort promenad bort och omges av affärer, caféer, restauranger och uteserveringar med en inbjudande atmosfär. Vid Skanstull finner ni även gallerian Ringen med en mängd restauranger, butiker och caféer. I närheten av lägenheten finns busshållplatser för bussarna 2, 3, 57, 59, 66 och 76. Närmsta tunnelbanestation är idag Skanstulls T-banestation, denna inom promenadavstånd ifrån bostaden. I samband med utbyggnad av T-bane-nätet mot Nacka och Hammarby Sjöstad kommer närområdet att få två egna tunnelbanestationer. Utöver detta kan ni även ta er runt via båt.

Välkomna på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 394 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-09-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.