Maria Prästgårdsgata 43 / Södermalm / Stockholm

Underbar balkong i högt läge - Förening med god ekonomi i mysiga kvarter

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 635 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Prästgårdsgata såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Maria Prästgårdsgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett ostört och centralt läge finner man denna ljusa och välplanerade lägenhet med sovalkov. Med flertal fönster och balkongdörr mot Maria Prästgårdsgatan släpps det in rikligt med ljus i hela lägenheten. Då fastigheten har ett sutteräng läge hamnar lägenhetens samtliga fönster högt och fritt. Här uppe på Maria Prästgårdsgatansberget är det väldigt lite trafik, då det även är få förbipasserande ger det en härlig känsla av mysig småstadsgata mitt på söder. Fin balkong med utgång från vardagsrummet med plats för ett kafébord. Kök med bardisk skapar en social planlösning. Hela lägenheten är i mycket fint skick med helkaklat badrum.

Välskött förening med låg skuldsättning och de stora renoveringarna avklarade.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.