Midskeppsgatan 22b

Midskeppsgatan 22b

Slutpris

9 500 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Midskeppsgatan 22b


Slutpris
9 500 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp med stor terrass i söderläge!

Denna exklusiva bostad, belägen högst upp, presenterar en imponerande kombination av stil, funktion och ljus. Hela bostaden genomsyras av fantastiskt ljusinsläpp från golv till tak-fönster, vilket skapar en ljust och luftig atmosfär.

Bostaden kompletteras av en rymlig terrass i direkt söderläge, vilket erbjuder möjligheter till soliga utomhusaktiviteter och avkoppling. De stora sociala ytorna, inklusive det lyxiga Kvik-köket i sober skandinavisk design, skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Köket är utrustat med en elegant Dekton-skiva i beige med svarta tillhörande detaljer, kran, diskho och armatur som binder ihop helheten. Vitvaror från Bosch & Siemens, vilket ger en hög nivå av kvalitet och funktionalitet.

Det stora, nyrenoverade badrummet präglas av en genomgående ljusgrå touch som matchar helheten av bostaden och ger en modern och stilren känsla. Planlösningen är smart utformad med sociala ytor samlade på samma plats, inklusive kök, vardagsrum, terrass och matdel. Detta skapar en praktisk och trivsam miljö för dagligt liv och sociala aktiviteter.

På den andra sidan av bostaden ligger sovrummen, som har en fördelaktig placering mot den lugna innergården. Här finns möjlighet att skapa ett master bedroom med en suite för den som är intresserad av ytterligare exklusivitet och bekvämlighet.

Sammanfattningsvis representerar denna bostad en perfekt kombination av modern design, högkvalitativa material och en genomtänkt planlösning. Idealisk för den som söker en exklusiv och trivsam boendemiljö med fokus på ljus, rymd och bekvämlighet.


Boarea
103 kvm
Avgift
8 970 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2024-06-27

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Midskeppsgatan såldes av oss 2024-06-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Midskeppsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.