Midskeppsgatan 22b
Midskeppsgatan 22b
Daniel Åberg, ansvarig mäklare i Hammarby Sjöstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Daniel Åberg

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Midskeppsgatan 22b


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Midskeppsgatan 22b


Kommande försäljning

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp med stor terrass i söderläge!

Denna exklusiva bostad, belägen högst upp, presenterar en imponerande kombination av stil, funktion och ljus. Hela bostaden genomsyras av fantastiskt ljusinsläpp från golv till tak-fönster, vilket skapar en ljust och luftig atmosfär.

Bostaden kompletteras av en rymlig terrass i direkt söderläge, vilket erbjuder möjligheter till soliga utomhusaktiviteter och avkoppling. De stora sociala ytorna, inklusive det lyxiga Kvik-köket i sober skandinavisk design, skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Köket är utrustat med en elegant Dekton-skiva i beige med svarta tillhörande detaljer, kran, diskho och armatur som binder ihop helheten. Vitvaror från Bosch & Siemens, vilket ger en hög nivå av kvalitet och funktionalitet.

Det stora, nyrenoverade badrummet präglas av en genomgående ljusgrå touch som matchar helheten av bostaden och ger en modern och stilren känsla. Planlösningen är smart utformad med sociala ytor samlade på samma plats, inklusive kök, vardagsrum, terrass och matdel. Detta skapar en praktisk och trivsam miljö för dagligt liv och sociala aktiviteter.

På den andra sidan av bostaden ligger sovrummen, som har en fördelaktig placering mot den lugna innergården. Här finns möjlighet att skapa ett master bedroom med en suite för den som är intresserad av ytterligare exklusivitet och bekvämlighet.

Sammanfattningsvis representerar denna bostad en perfekt kombination av modern design, högkvalitativa material och en genomtänkt planlösning. Idealisk för den som söker en exklusiv och trivsam boendemiljö med fokus på ljus, rymd och bekvämlighet.


Boarea
103 kvm
Avgift
7 475 kr/mån
Rum
4 rum

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Kontakta Daniel för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadFakta

01
Beskrivning
Boarea

103 kvm

Rum

4 rum


02
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Kabel-TV från ComHem (basutbud ingår i avgiften) Bredband ingår med 1000 mb/sek i avgiften. Leverantör Stockholms stadsnät.


03
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

I fastigheten finns garage tillgängligt för föreningens medlemmar till en kostnad av ca 1700 kr/mån (för närvarande kö). Goda möjligheter till garageplats i närliggande fastighet för 1400kr/mån. I Hammarby Sjöstad tillämpas sedvanlig boendeparkering vilken kostar 1600 kr/månad. För mer information se www.stockholm.se/parkering.


Ekonomi

01
Avgift

7 475 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten och internet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes 15% 1 juli 2023. Inga ytterligare förändringar planerade (kontrollerat med styrelse 2024-01-18).


Föreningen

01
Benämning

Brf Slusstornet. I föreningen finns 82 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Populär och välmående förening med vackra arkitektritade hus med genomtänkt design och stora fönsterpartier för fina ljusflöden. Exklusiv och påkostad fastighet ritad av Folkhem som också byggt grannfastigheten med populära Restaurang Göteborg. Lägenheterna är uppförda i flerbostadshus i 5-8 plan och är grupperade kring 6 trapphus. Slusstornet består av två huskroppar, den östra med tornet som avslutning och den västra som är format som ett Z. Dessa huskroppar sluter sig delvis kring en gård med gräsmatta och sandlåda. Gården är öppen åt två håll; mot kanalen och mot en park i söder.
Föreningens lägenheter är utrustade med golvvärme i alla rum. D.v.s. det finns inga synliga element, vilket gör rummen mer lättmöblerade och inomhusklimatet behagligt.
I föreningens fastighet finns gemensam tvättstuga, som kan bokas via webben.
I fastigheten finns garage tillgängligt för föreningens medlemmar till en kostnad av ca 1350 kr/mån (för närvarande kö). Goda möjligheter till garageplats i närliggande fastighet för 1400kr/mån. I Hammarby Sjöstad tillämpas sedvanlig boendeparkering vilken kostar 1600 kr/månad. För mer information se www.stockholm.se/parkering.

För ytterligare information se föreningens hemsida: https://www.slusstornet.se/

Kommande renoveringar

2024: Föreningen har planer på fönsterrenovering under 2024 (kontrollerat med styrelsen 2021-01-18).

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes 15% 1 juli 2023. Inga ytterligare förändringar planerade (kontrollerat med styrelse 2024-01-18).

Gjorda renoveringar

Bergvärme och värmeåtervinning har installerats under 2020-2021.
Garaget har renoverats 2021.
2023. Låssystem till hissen

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Dokument

Ekonomi
Avgift
7 475 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten och internet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes 15% 1 juli 2023. Inga ytterligare förändringar planerade (kontrollerat med styrelse 2024-01-18).

Området

Hammarby Sjöstad

En stad i staden!


01
Fördelar med området
Båthamn Restauranger Barnvänligt Lokal spårtrafik Caféer Tryggt Bussar Parker/Grönområden Pendelfärja Båtliv Utegym Gym Sport och friluftsliv Barer Bilpooler

02
Att bo i Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken.


03
Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms populära stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Ni finner även Carnegie bryggeri en kort promenad bort.
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.


04
Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Solna - Sickla med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar ni pendeltågsstation. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på https://ressel.se/sjostadstrafiken/#sjostads-tidtabell

Stora delar av året trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.


05
Familjeliv

I Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av skolor bland annat Sjöstadsskolan, Kulturama Grundskola och Lugnets Skola. För mer information: https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/?omrade=15,12
I närheten av Sjöstan ligger Hammarby backen som har en mängd olika aktiviteter att ta del av. Bland annat "året om"-skidåkning,utegym och klätterpark från 2022. Under samma satsning byggde man även en mountain coaster och mountain tube där även dem minsta kan vara med. Åldersgräns 3 år.

Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hav
  61 m
  1 min
  1 min
  1 min
 • Sjö
  85 m
  3 min
  1 min
  2 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Daniel!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.