Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Stockholm - Kungsholmen / Hornsbergs strand / Nordenflychtsvägen 64, 8tr

Exklusiv arkitektritad lägenhet med balkong i söderläge och 3,1m i takhöjd!

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga där minsta detalj är genomtänkt!

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning vilket skapar en social känsla mellan vardagsrum och kök. Sovdelen ligger avskild och ger dig möjlighet att få undan sängen. Den väl tilltagna balkongen i söderläge öppnas med pardörrar och vetter mot föreningens lugna innergård. Lyxigt helkaklat badrum med badkar, torktumlare och tvättmaskin. Genomgående golvtiljor i vitpigmenterad ask och sobra toner på väggarna. I hall och kök ligger mönstrade cementplattor på golv. Lägenheterna är arkitektritade med noga utvalda materialval för att skapa en urban och industriell känsla. Föreningen har en takterass om 300kvm för medlemmarna att nyttja samt en bil- och båtpool. Föreningen godkänner även juridisk person med fri andrahandsuthyrning! Hornsberg på Västra Kungsholmen är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Stockholm / Kungsholmen / Hornsbergs strand
Nordenflychtsvägen 64, 8tr
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea: 44 kvm
Avgift: 1 329 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 8 av 14 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Nordenflychtsvägen