Nordenflychtsvägen 64, 6tr / Kungsholmen / Hornsbergs strand / Stockholm

Elegant 1:a med exklusiva och smakfulla detaljer, låg avgift om 1 332kr och köfritt garage!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
1 332 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 14 (Hiss finns)
Såld
2019-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nordenflychtsvägen såldes av oss 2019-11-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nordenflychtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Hornsbergs strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant 1:a med exklusiva och smakfulla detaljer, låg avgift och köfritt garage! Bostaden har en smakfull mix av det skandinaviskt blonda med vitpigmenterad ask och ljusa ytor, och orientaliskt inslag som spännande Marrakechplattor som punktvis accentuerar golven i hall, kök och badrum. Vardagsrummet får vacker ljussättning genom sitt generösa fönsterparti och helglasade dörr som leder ut till balkongen. Rummet kan möbleras med större soffgrupp för såväl avkopplande som sociala stunder. Då det finns en alkov får man en rofylld och enskild sovavdelning för dubbelsäng. Balkongen är perfekt för stunder att njuta av varma kvällar och långa sköna helgfrukostar. Med direktingång till köket blir det enkelt att fylla på om något saknas. Köket är exklusivt med genomtänkta lösningar, material av yppersta klass och med maskinell utrustning från högkvalitativa varumärken som Smeg och Gaggenau. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som är utrustat med badkar med såväl falldusch som handdusch och som har inbyggd tvättpelare bakom sobra dörrar. Bostaden har utmärkt förvaring i inbyggd garderob i hallen, platsbyggda garderober med överskåp i hall och intill sovavdelningen samt i tillhörande källarförråd.

Brf Etaget är en välskött förening med låg avgift och med gemensamma utrymmen som är perfekta för den som tycker om att umgås med familj och vänner. Här finns innergård med utemöbler och grillmöjligheter, en stor läcker takterrass om 300kvm med grillmöjligheter och bokningsbart kök där man kan förbereda middagar för större sällskap och föreningen planerar för att installera en gästlägenhet för den som har övernattande gäster långväga ifrån. Ett extra plus är att föreningen har garage som just nu inte har någon kö. Här bor man med alla de superlativ som man bara kan tänka.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.