Norr Mälarstrand 54, 4 tr

Norr Mälarstrand 54, 4 tr

Slutpris

12 900 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Norr Mälarstrand 54, 4 tr


Slutpris
12 900 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Underbara originaldetaljer - Utsikt mot vattnet - Dubbla balkonger

Varmt välkomna till denna fantastiska våning på bästa adress med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden alldeles utanför porten.

Hela våningen är ljus och luftig med stora sällskapsytor i fil och två badrum samt gäst-wc. Här möts man av mängder med byggnadsdetaljer, så som vackra originalgolv, speglade fönsternischar, men även en fungerande fallklaffstablå, som förr användes för att påkalla tjänstefolkets uppmärksamhet. Balkong med sjöutsikt och eftermiddagssol samt en mot innergård. Köket i ljusa material har plats för matgrupp och serveringsgången ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Utanför porten finns Norr Mälarstrand med ett rikt utbud av trevliga restauranger och caféer. En promenad eller joggingrunda tar man med fördel utmed vattnet mot Stadshuset eller Rålambshovsparken (Smedsuddsbadet). Det går även att följa vattnet runt hela Kungsholmen. Vid Kungsholmstorg finns ett stort utbud av affärer, apotek och systembolag. Bra kommunikationer med flera busslinjer och en kort promenad till Tunnelbanans gröna och blå linje (T-Fridhemsplan).

Vi har många fina bostäder till salu med planerade visningar den närmaste tiden. Vi har full respekt för att en del av våra spekulanter känner en oro inför spridningen av Corona-viruset och därför erbjuder vi även privata visningar som komplement till de utannonserade visningarna. Kontakta mäklaren för att boka privat visning. Ansvarig mäklare Lena Svartström 0708-51 11 14


Boarea
135 kvm
Avgift
6 208 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norr Mälarstrand såldes av oss 2020-04-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norr Mälarstrand.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.