Norrtullsgatan 11, 3tr

Norrtullsgatan 11, 3tr

Slutpris

8 400 000 kr


Vasastan— Stockholm

Norrtullsgatan 11, 3tr


Slutpris
8 400 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus 3:a - 2 balkonger - öppen spis - 2 badrum - genomgående planlösning! Garage i huset!

Varmt välkomna hem till Norrtullsgatan 11 och denna ljusa trea på 73 kvadratmeter i ett högt läge i huset med två balkonger, öppen spis och två badrum.
Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll och ni bor mycket centralt i Vasastan på en gata utan genomfartstrafik. Bekvämligheter som garage finns i huset samt en trevlig innergård.

Med två balkonger med utsikt mot Observatorielunden och mot lugn innergård kan ni njuta av solen hela dagen. I avgiften ingår även bredband och garageplats finns för en låg kostnad. Helt enkelt ett drömboende i stan som har allt ni kan tänka er! En väldisponerad bostad med stora luftiga rum, vita väggar, öppen spis och robusta trägolv!

Bostaden bjuder på ett luftigt vardagsrum med öppen spis och utgång till ena balkongen med fri utsikt mot Observatorielunden. Här finns gott om plats för både soffgrupp och tv möbel samt matbord med stolar för ett större sällskap. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp till vardagsrummet. Robust parkettgolv och vitmålade väggar. Balkongen ligger i ett skyddat läge mellan två huskroppar. Här finns gott om plats för möblemang och plantering.

Rogivande och stort sovrum mot lugn innergård med praktiska förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobslösning. Härifrån nås via glasade pardörrar lägenhetens andra balkong. Dessutom finns det gott om plats för stor dubbelsäng och nattduksbord på vardera sida samt önskad möblering så som t ex ett mindre skrivbord. I direkt anslutning finns bostadens större badrum.

Helkaklat badrum i vitt på väggar och mörkt klinker på golv. Badrummet stambyttes och renoverades 2009. Här finns utöver badkar även uppvärmd handdukstork, WC, handfat med spegelskåp och möjlighet att sätta in tvättmaskin/torktumlare.

Från hallen nås gäst-wc som är inredd med wc, handfat samt ett överskåp.

Charmigt kök med inredning i vitt och vitvaror som passar väl in i interiören. Utrustat med spishäll, ugn, micro, kyl och frys samt diskmaskin. Gott om förvaring och belysning finns installerat under överskåpen. Här ryms även en matplats med bord och stolar om så önskas.

Äkta förening som äger marken.
Stambytt 2009.
Goda intäkter från både lokaler samt garage.
Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga
Innergård (nyligen uppfräschad)
Cykelförvaring finns på innergård

Belägen endast ett stenkast från grönskande Observatorielunden och heta Odenplan med nya accesspunkten för all typ kollektivtrafik.
Lugna Norrtullsgatan är också en återvändsgata och har ingen genomfartstrafik vilket gör den mer lugn än andra gator i området!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
2 084 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Norrtullsgatan såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Norrtullsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.