Nybrogatan 44

Nybrogatan 44


Östermalm— Stockholm

Nybrogatan 44Östermalm— Stockholm

Ljus 4:a! Hörnläge inklusive garageplats! Fransk balkong. Takterrass i huset!

Ljus och väldisponerad fyra i ett fint hörnläge INKL GAREGEPLATS i en äkta förening med fransk balkong!

Utsikt över både Kommendörsgatan och längs med Nybrogatan. Garaget nås smidigt via hissen och har laddstolpe för elbilsladdning. Här bor ni i en väl omhändertagen fastighet som genomgått stambyte 2008 och med låg belåning. Visning på förfrågan!

Välkomna till denna generösa fyra i ett trevligt hörnläge med flera sociala ytor. Till bostaden tillhör en garageplats med laddplats vars avgift är inkluderad i bostadens totala månadsavgift om enbart 4 080 kr där även värme, vatten, tv och bredband ingår! Lägenheten är belägen i en fastighet från 1963 på attraktiva Nybrogatan. Planlösningen är optimal och sovrummen är rofyllt belägna och ligger avskilt från umgängesytorna. Väldisponerad med trevliga sociala ytor och fräscha ytskikt. Öppen och social yta mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp till bostadens rum. Med upp till hela tre sovrum passar lägenheten för såväl den större som mindre familjen. Badrummet är perfekt placerat intill bostadens sovrum och i en rymlig walk-in-closet/ klädkammare har man suverän förvaring. Centralt läge belägen med vacker utsikt längs Kommendörsgatan och stora delar av Nybrogatan ner mot Östermalmstorg. I bostadsrätten ingår parkeringsplats nr 30.

Direkt utanför porten finns gott om restauranger med mat från världens alla hörn och en kort promenad bort väntar Östermalms torg, Karlaplan och nöjeslivet kring Stureplan

Brf Forellen 16 är en äkta BRF som äger marken och med stora renoveringar såsom stambyte (2008) och nytt ventilationssystem (2017) redan utförda. Kommande renoveringar inkluderar hissar (planerat till 2022) och fönster (planerat till 2023) och uppgår till enbart 5 msek. Föreningen har goda intäkter, mycket tack vare de 6 hyreslokalerna som årligen genererar drygt 2,6 miljoner kronor.

Äkta förening som äger marken sedan 2004.
Brf Forellen 16 - adresserna Nybrogatan 44 och Kommendörsgatan 19.
41 bostadsrätter och 6 hyresrättslokaler upplåts.
Marken om 971 kvm är friköpt.
Gemensamhetsutrymmen:
- gemensam takterrass
- tvättstuga
- Garage
- Innergård

Välkomna med ert intresse!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 080 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Nybrogatan såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Nybrogatan.

Boka värdering
Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad