Ölandsgatan 48, 1 tr

Ölandsgatan 48, 1 tr

Slutpris

4 090 000 kr


Sofo / Södermalm— Stockholm

Ölandsgatan 48, 1 tr


Slutpris
4 090 000 kr

Sofo / Södermalm— Stockholm

Sekelskiftespärla - populärt läge - skuldfri förening med mycket låga avgifter

Låg avgift där värme, vatten och bredband ingår i avgiften. Varmt välkomna till denna mycket välplanerade tvåa där varje kvadrat nyttjas optimalt. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp via de stora vackra fönsterpartierna. Den väl tilltagna takhöjden på över 3 meter skapar rymd och känsla. De många bevarade originaldetaljerna från byggnadsåret ger karaktär och kombineras med smakfulla moderna materialval. Lägenhetens rum ligger i fil och den upplevs mycket större än sina kvadrat. I det yteffektiva köket finns matplats för fyra personer framför fönstret där ljuset flödar in. Vardagsrummet är mysigt och ligger intill köket med gott om plats för sällskapsmöbler. Sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderobsvägg som löper längs ena väggen, vilket ger mycket goda förvaringmöjligheter. Skrivbordshörnan framför fönstret bli ett utmärkt hemmakontor. Lägenheten får mycket bra förvaringsmöjligheter med en stor walk-in-closet i hallen. Badrummet med dusch renoverades 2015. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd på ca 5 kvm.

Föreningen är välskött och skuldfri med betyget A+ vilket avspeglas i den mycket låga avgiften. Till föreningens medlemmar finns en grönskande mysig innegård med flera sittplatser.

Här bor ni på en på en lugn enkelriktad gata men samtidigt centralt med ett stenkast från pulsen på Götgatan. Här finns bland annat Ringens centrum och Skrapan med mataffärer, restauranger och butiker. I SOFO finns flera olika caféer, restauranger, butiker och bio. I närområdet finner ni Vitabergsparken och Årstaviken med fina grönområden, badplatser och utegym.


Boarea
42 kvm
Avgift
1 783 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-12-04

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ölandsgatan såldes av oss 2023-12-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ölandsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Tobias Söderberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.