Oskarslundsbacken 13

Oskarslundsbacken 13

Slutpris

3 450 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Oskarslundsbacken 13


Slutpris
3 450 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Optimalt planerad & inglasad balkong

- Effektivt planerad 2:a
- Inglasad balkong
- Föreningen äger marken (ej tomträtt)
- Inga enstegstätade fasader
- Garage i huset
- Centralt på Liljeholmskajen

Modern och effektivt planerad 2:a på vån 6 av 9 med inglasad balkong i ett av Stockholms populäraste områden! Bostadens hjärta är den stora öppna ytan som utgör kök och vardagsrum. Här spenderar man gärna långa mysiga kvällar med nära och kära. Rummet har gott om plats för både en soffa, mediamöbel och matbord. Det moderna köket i vitt bryter fint mot de rostfria vitvarorna. Stora fönster släpper in rikligt med ljus i lägenheten och bidrar till att ge lägenheten en härlig känsla av rymd. Helkaklat duschrum med tvättavdelning. Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I hela bostaden är väggarna vitmålade och golvet belagt med en klassisk parkett. Planlösningen öppnar upp för alla möjligheter för att inreda helt efter eget tycke och smak och förvandla bostaden till just ditt drömhem! Med ett smart nyttjande av varje kvadratmeter har man på ett bra sätt nyttjat bostadens alla ytor och fått till en god avvägning mellan praktiska förvaringslösningar och en öppen och luftig känsla. Här bor man endast ett stenkast från Årstavikens vatten, Liljeholmskajens omtyckta badbryggor och de promenadstråk som om somrarna kryllar av semesterglada människor. Mycket goda kommunikationer med tvärbana, pendeltåg, bussar och t-bana på kort promenadavstånd. Välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
3 196 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-01-12

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Oskarslundsbacken såldes av oss 2024-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Oskarslundsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.