Östermalmsgatan 82, 3 tr / Östermalm / Stockholm

Ljus sekelskiftesvåning med balkong i söder, tre fungerande kakelugnar och toppläge på Östermalm!

Slutpris
11 800 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 760 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östermalmsgatan såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Östermalmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och representativ sekelskiftesvåning med absolut toppläge på Östermalm. Högt upp med härlig balkong mot fin innergård i soligt söderläge. Genomgående med stora, stilfulla fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,25 m), takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Ytterst välplanerad 4:a med tre bra sovrum samt två separata badrum. Tre eleganta, fungerande kakelugnar skapar charm och känsla. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1904 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge i hjärtat av Östermalm mellan grönskande Humlegårdsparken och Karlaplan. Högst eftertraktad adress nära Östermalmstorg med den välkända saluhallen. Kommunikationerna är mycket goda med T-banorna Karlaplan, Stadion och Östermalmstorg i närområdet samt flertalet innerstadsbussar. Bekvämt promenadavstånd till såväl pulsen på Stureplan som till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.