Pokalvägen 5, 5 tr / Södermalm / Reimersholme / Stockholm

Välplanerad mini-tvåa med solig balkong och magisk utsikt. Toppläge på populära Reimersholme!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 436 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pokalvägen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pokalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Reimersholme är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad mini-tvåa med rymlig, solig balkong i väst. Vidsträckt vy i insynsfritt läge med magisk sjöutsikt. Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Kök med diskmaskin och bra arbetsytor samt förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fräscht, stambytt badrum med badkar. Välbevarade originaldetaljer såsom stavparkett i perfekt skick, garderobsdörrar och takstuckatur.

Äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgår till enbart 3.160 kr + de stora renoveringarna gjorda. Garage med låg kostnad, dock kö. Bokstavligen toppläge på Reimersholme, fastigheten ligger perfekt placerad på öns högsta punkt. Populär HSB-förening med många gemensamma faciliteter såsom 2 förråd, gästlägenheter, bastu, hobbylokal, grovsoprum, cykelrum och tvättstuga.

Reimersholme är en idyllisk oas med direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms Innerstad. Reimersholme erbjuder promenadstråk runt hela ön samt flera fina parker. Här finns även Coop, förskola, lekplats m.m. Hornstulls nya galleria erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med tunnelbaneanslutning. Flertalet prisade restauranger på andra sidan Reimersholmsbron och Bergsunds Strand. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar (54 & 66) och cykelavstånd till allt. Röda linjens tunnelbana ansluts till Hornstull. Den bilburne kommer snabbt iväg norr- och söderut, tack vare Västerbron och Liljeholmsbron.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.