Regeringsgatan 85

Regeringsgatan 85

Slutpris

11 250 000 kr


Norrmalm - Östermalm— Stockholm

Regeringsgatan 85


Slutpris
11 250 000 kr

Norrmalm - Östermalm— Stockholm

Drömlik & nyrenoverad 4:a i en ståtlig fastighet på attraktiv adress!

Med ett utmärkt läge mitt emot Nalen, i en ståtlig fastighet från 1929, erbjuds nu en drömlik våning om 121 kvm om fyra rum och kök med en låg månadsavgift på bara 3 483 kr/mån. Ett representativt boende med tilltalande planlösning och påkostade materialval blandat med de klassiska och bevarade attributen vilket ger ett boende för er med högt ställda krav. Genomgående stuckatur med takkronor i varje rum, bevarad serveringsgång, fiskbensmönstrad ekparkett och väggar i ljusa nyanser följer i alla rum och bildar en enhetlig grund och känsla. Lägenheten är smakfullt renoverad under 2018 med stor finess och omsorg om detaljerna.

Tre rymliga sovrum där golven pryds av ljusgrå och supermysig heltäckningsmatta. Från master bedroom når ni ut till en mysig balkong som vetter mot den vackra innergården. Spatiös matplats invid det exklusiva köket som dessutom har en fungerande kakelugn i hörnet. Väl tilltaget skafferi med gott om förvaring och inbyggd vinkyl. Bänkskivorna i skafferiet, köket och badrummet är av den exklusiva stenen Eternal Calacatta Gold, en av de mest eftertraktade naturstenarna som finns att tillgå.

Lyxigt badrum där golv och väggar pryds av Carraramarmor. Det finns även en gäst-WC utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök med fullgod maskinell utrustning och praktisk köksö som rymmer båda sittplatser och förvaring.

Välskött Brf med sansad lånebild, låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig. Goda hyresintäkter från hyreslokalerna, garageplatserna och hyresrätterna (dolda värden) om cirka 1,5 miljoner kr/ år.

Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med odlingslådor av tomater och andra grönsaker, uteplats och sandlåda, blir detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet.

Regeringsgatan är för många en drömadress och utbudet av lägenheter lågt. Läget är optimalt, nära till precis allt. Cirka 2 minuter från Stureplan och Mood Gallerian men ändå bortom bruset. Lika nära är det till grönområden som Humlegården och Johannes kyrka. Franska Skolan och Internationella skolan ligger även i närheten. Området är känt för sin vackra arkitektur och här står pampiga tegelfastigheter på rad.

Lägenheten bör definitivt upplevas på plats, välkomna på visning!


Boarea
121 kvm
Avgift
3 483 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-06-17

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Regeringsgatan såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Regeringsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.