Regeringsgatan 85 / Norrmalm - Östermalm / Stockholm

Drömlik & nyrenoverad 4:a i en ståtlig fastighet på attraktiv adress!

Slutpris
11 250 000 kr
Boarea
121 kvm
Avgift
3 483 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regeringsgatan såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Regeringsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett utmärkt läge mitt emot Nalen, i en ståtlig fastighet från 1929, erbjuds nu en drömlik våning om 121 kvm om fyra rum och kök med en låg månadsavgift på bara 3 483 kr/mån. Ett representativt boende med tilltalande planlösning och påkostade materialval blandat med de klassiska och bevarade attributen vilket ger ett boende för er med högt ställda krav. Genomgående stuckatur med takkronor i varje rum, bevarad serveringsgång, fiskbensmönstrad ekparkett och väggar i ljusa nyanser följer i alla rum och bildar en enhetlig grund och känsla. Lägenheten är smakfullt renoverad under 2018 med stor finess och omsorg om detaljerna.

Tre rymliga sovrum där golven pryds av ljusgrå och supermysig heltäckningsmatta. Från master bedroom når ni ut till en mysig balkong som vetter mot den vackra innergården. Spatiös matplats invid det exklusiva köket som dessutom har en fungerande kakelugn i hörnet. Väl tilltaget skafferi med gott om förvaring och inbyggd vinkyl. Bänkskivorna i skafferiet, köket och badrummet är av den exklusiva stenen Eternal Calacatta Gold, en av de mest eftertraktade naturstenarna som finns att tillgå.

Lyxigt badrum där golv och väggar pryds av Carraramarmor. Det finns även en gäst-WC utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök med fullgod maskinell utrustning och praktisk köksö som rymmer båda sittplatser och förvaring.

Välskött Brf med sansad lånebild, låga avgifter och de stora renoveringarna bakom sig. Goda hyresintäkter från hyreslokalerna, garageplatserna och hyresrätterna (dolda värden) om cirka 1,5 miljoner kr/ år.

Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med odlingslådor av tomater och andra grönsaker, uteplats och sandlåda, blir detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet.

Regeringsgatan är för många en drömadress och utbudet av lägenheter lågt. Läget är optimalt, nära till precis allt. Cirka 2 minuter från Stureplan och Mood Gallerian men ändå bortom bruset. Lika nära är det till grönområden som Humlegården och Johannes kyrka. Franska Skolan och Internationella skolan ligger även i närheten. Området är känt för sin vackra arkitektur och här står pampiga tegelfastigheter på rad.

Lägenheten bör definitivt upplevas på plats, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.