Repslagargatan 6, 4+5 tr

Repslagargatan 6, 4+5 tr

Slutpris

12 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Repslagargatan 6, 4+5 tr


Slutpris
12 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Renoveringschans - Högst upp - Balkong i Söderläge - Förening med garage i huset

Renoveringsobjekt högst upp i huset. Etage med känslan av ett eget radhus och möjlighet att skapa drömboendet. Lägenheten ligger på en lugn gata i hjärtat av Södermalm precis intill populära Götgatsbacken. Fyra bra sovrum fördelade på två plan. Här bor man lugnt mellan föreningens gårdar i en välskött förening med stort garage i fastigheten.
På entréplan finns kök med utgång till balkong i söderläge och vardagsrum och två sovrum. Lägenheten har ett badrum per våningsplan, väl tilltagna i storlek. På övre våningen finns en separat utgång till trapphuset, ytterligare två sovrum och en stor klädkammare. Hela lägenheten har ett genomgående renoveringsbehov, kök och badrum från byggnadsåret 1992.

Välskött stor förening med fem stora innergårdar, övernattningslägenhet och festlokal. Stort garage i fastigheten.

Området är lugnt och barnvänligt med flera bra förskolor och skolor i närheten. Här bor man på en fin lugn gata men direkt närhet till pulsen vid Slussen, Mosebacke, Medborgarplatsen och Mariatorget. Ypperliga kommunikationer med bussar, tunnelbana, pendeltåg en kort promenad bort.

Välkomna!


Boarea
117.5 kvm
Avgift
7 213 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4+5 (Hiss finns)
Såld
2021-10-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Repslagargatan såldes av oss 2021-10-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Repslagargatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.