Rindögatan 19, 3tr / Gärdet / Stockholm

Mycket fin och perfekt planerad hörntvåa med öppen spis och balkong med kvällssol!

Slutpris
4 225 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 547 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rindögatan såldes av oss 2019-01-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rindögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket fina och perfekt planerad hörntvåa med öppen spis och balkong med kvällssol! Denna funkispärla pryds av flertalet välbevarade originaldetaljer såsom stora fönsterpartier med spröjs, fönsternischer och en vacker fiskbensparkett. Lägenheten har allt ni kan önska er med rikligt ljusinsläpp från stora fina fönsterpartier i två väderstreck, öppen spis, balkong med kvällssol och ingen som helst insyn. Bostaden disponeras genom en välkomnande hall där ni når lägenhetens wc, ett modernt kök med social och öppen planlösning mot vardagsrum. Den öppna planlösningen är perfekt för er som uppskattar middagar och sociala tillställningar i större sällskap. Sovrummet har skönt ljusinsläpp från två väderstreck och har duschrummet i anslutning. Till bostaden hör även ett vindsförråd för ytterligare förvaring.

Detta drömboende finner ni i ett av Gärdets vackraste hus, uppritat av arkitekt Sture Frölén. Här bor ni mycket bekvämt med direkt närhet till ICA, sushi och flertal restauranger. Tunnelbana och busslinjerna 1 och 54 når ni inom ett par minuters promenad. Ni har även bekvämt gångavstånd till SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet, ICA Kvantum i Värtahamnen, Tessinparken samt Karlaplan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration