Rorgängargatan 5, 1 tr

Rorgängargatan 5, 1 tr

Slutpris

4 395 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Rorgängargatan 5, 1 tr


Slutpris
4 395 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Balkong mot innergård med eftermiddags- och kvällssol!

Välkomna in till en härligt ljus och välplanerad lägenhet med två bra sovrum och stor balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol under varmare månaderna! Från balkongen blickar du ut över föreningens mysiga innergård med dess omtalade kolonilotter. Bostaden är genomgående och erbjuder stora ytor för socialt umgänge. Huset på andra sidan innergården ligger en bra bit bort, vilket gör att du får ett härligt ljusinsläpp samt mycket sol på balkongen.

Hallen är rymlig och har ingång till den inbyggda klädkammaren. Vardagsrummet har plats för soffgrupp. Snyggt vitpigmenterat kök. Köket är dessutom utrustat med vinkyl och kvalitativa, rostfria vitvaror där kylarna är nya. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och det finns dessutom inbyggda garderober i båda sovrummen. Fräscht badrum med vägghängd wc och badkar. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Ett perfekt boende i en stabil förening!

Föreningen har en stark miljöprägel och en fantastisk innergård med gräsytor, grillplats, kolonilotter och växthus. Dessutom finns det en mordern hiss, som du når utan trappsteg, vilket är perfekt för dig med barnvagn eller rullstol.

Här bor du i en unik boendemiljö med närhet till vattnet och bryggorna. På Sickla Udde bor du utan störande genomfartstrafik och nära allt som Sjöstaden har att erbjuda. Sickla köpkvarter ligger på kort avstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
5 378 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.