Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Liljeholmen
Rosterigränd 3, 3 tr
Boarea: 57 kvm
Avgift: 3 559 kr/mån
Driftkostnad: 427 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 9 (Hiss finns)

Stockholm - Liljeholmen / Rosterigränd 3, 3 tr

Modern och ljus tvåa på våning 3 i nybyggda brf Rosteriet med sjöutsikt och stor balkong med supercentralt läge bredvid Liljeholmstorget. Lägenheten är luftig och ljus med stora, avlånga fönster i vardagsrum och sovrum. Bostaden har en lång balkong i fint nordvästläge som löper utmed hela bostaden. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitlaserade ekparkettgolv, hall med garderober och hatthylla och ett vitt kök med gott om skåp och arbetsyta samt köksö som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett rymligt sovrum med dubbelgarderob och ett snyggt badrum i vitt och grått med dusch, vit kommod, rostfri handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Brf Rosteriet är en stor, bekväm förening som har eget poolområde med pool och loungeområde och som ligger mitt i Liljeholmens centrum några minuter från sjön Trekanten. I föreningen finns källarförråd, tvättstuga och garage.

Sponsrade länkar
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Kök med stilrena materialval.
Kök med stilrena materialval.
Rosterigränd.
Rosterigränd.
2D planlösning.
2D planlösning.
3D planlösning.
3D planlösning.
Innergården på Rosterigränd
Innergården på Rosterigränd
Loungeområde i föreningen.
Loungeområde i föreningen.
Exempelbild från SSM.
Exempelbild från SSM.
Sjön Trekanten ligger precis nedanför brf Rosteriet.
Sjön Trekanten ligger precis nedanför brf Rosteriet.
Fruktparken strax utanför föreningen.
Fruktparken strax utanför föreningen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Ett café finns utanför huset i närheten av Fruktparken och Trekanten.
Ett café finns utanför huset i närheten av Fruktparken och Trekanten.
Liljeholmstorgets galleria.
Liljeholmstorgets galleria.
Liljeholmstorgets galleria.
Liljeholmstorgets galleria.
Sponsrade länkar
Brf Rosteriet i bakgrunden. Här är nära till både tvärbana och tunnelbana.
Brf Rosteriet i bakgrunden. Här är nära till både tvärbana och tunnelbana.
Tunnelbanan på Liljeholmstorget.
Tunnelbanan på Liljeholmstorget.
Fina promenadvägar vid sjön Trekanten.
Fina promenadvägar vid sjön Trekanten.
Båtplatser längs med vattenlinjen i Gröndal.
Båtplatser längs med vattenlinjen i Gröndal.
Närbelägna Gröndal erbjuder bland annat butiker, café och bageri.
Närbelägna Gröndal erbjuder bland annat butiker, café och bageri.
Förbi Gröndal mot Ekensberg ligger Winterviken restaurang- och festvåning som drivs av Markus Aujalay.
Förbi Gröndal mot Ekensberg ligger Winterviken restaurang- och festvåning som drivs av Markus Aujalay.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Ljus, öppen hall med vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv. Hallen har två klädgarderober, hatthylla samt säkerhetsdörr från Daloc. I hallen finns också skåp för el/IT. Hållare för morgondagen utanför samt postfack i entrén.
 • Kök
  Rymligt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet med köksö. Köket har vita, släta luckor (push 2 open lucka) och grå laminatbänkskiva med blank vit carrara stänkskydd i kakel ovanför. Köket har gott om skåp och bra arbetsyta. Här finns kombinerad kyl/frys (Siemens), induktionshäll (Siemens), fläkt (Franke), rostfri inbyggnadsugn (Siemens) och integrerad diskmaskin (Siemens). Köket har också städskåp med medicinskåp samt skåp förberett för mikro. Vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv.
 • Vardagsrum
  Luftigt vardagsrum med stora, höga fönster och utgång till balkongen som löper utmed hela lägenheten. Plats för både soffgrupp och matbord. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.
 • Sovrum
  Rymligt sovrum med samma stora fönster som i vardagsrummet. Sovrummet har en dubbelgarderob, målade väggar och vitlaserat ekparkettgolv.
 • Duschrum
  Snyggt badrum i bra storlek med vita, högställda, avlånga kakelplattor och grått klinkergolv. Här finns duschplats med duschväggar av glas, rostfri handdukstork (el) och bred, vit kommod med stor spegel ovanför samt golvvärme (el). Här finns också en tvättbäank i vit laminat med tvättmaskin (extra stor) och torktumlare från Siemens samt två vita linneskåp ovanför.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  57 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Byggnadskommentar
  Flerfamiljshus
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme. FTX, uppvärmd tillluft
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
TV/Internet
 • Fiberanslutning från ComHem. Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) + Digitalt Startutbud TV+ Telefoni Bas. Trådlös router/modem för bredband och telefoni samt digitalbox ingår. Obligatorisk månadskostnad 210 kr faktureras i samband med månadsavgiften.
Balkong
 • Stor balkong med fin utsikt mot Sjön Trekanten som ligger på vänster hand sett från balkongen. Väderstreck nordväst. Sol på eftermiddagen och kvällen under sommaren.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 2 400 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.
 • Parkering kommentarer
  Parkering:
Ekonomi
 • Avgift
  3 559 kr/mån
 • Försäkring
  82 kr/mån
 • Hushållsström
  345 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  427 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,34140
 • Andel av årsavg.
  0,34
 • Andelstal insats
  0,34140
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme och (varm- och kall)vatten. Bredband och fasta abonnemangsavgiften för telefoni tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 210 kr/mån. I rubricerad lägenhet är bredbandsavgiften inkluderad.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Rosteriet. I föreningen finns 225 lägenheter.
 • Allmänt
  Rosteriet består av 225 bostäder som varierar i storlek och typ från kompakta ettor till större etagelägenheter och stadsradhus. Majoriteten av lägenheterna har generösa balkonger eller uteplatser och många har sjöutsikt vilket gör att du kan njuta av läget på bästa sätt. Bostäderna är omsorgsfullt planerade och platsanpassning, smarta lösningar och karaktär har varit ledord genom hela processen. Ambitionen har varit att undvika standardlösningar för att istället skapa unika lägenheter där köket i många fall är det centrala rummet, lägenhetens hjärta, med plats för matlagning, umgänge, arbete och fest. Det har varit viktigt att ta hänsyn till samtidens olika familjesituationer och erbjuda de boende möjlighet att själva påverka sin bostad. Därför finns i många av lägenheterna möjligheten att skapa ett extra rum vid behov. Även sociala ytor som gör det lätt att umgås men samtidigt erbjuder möjlighet till avskärmning och privata zoner har prioriterats. Som ett extra plus har mycket omtanke lagts på att skapa smart förvaring. I föreningen finns 6 st bostadsrättslokaler (1.16,5 kvm). I lokalerna finns b.la förskola, närlivs/café, hälsocenter och festbutik.Ekonomisk förvaltning sköts av Ekerö Redovisningsbyrå.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd. Fin innergård med pool. Poolen som ligger på den gemensamma gården får enbart nyttjas av bostadsrättsföreningarnas medlemmar och deras familjer. Av säkerhetsskäl avgränsas poolområdet med ett ca 1,1 m högt räcke med låsbar grind. Runt poolen blir är det en träterrass samt stenbeläggning. Poolen kommer att vara öppen under c:a 4 månader per år. Övriga gårdsytor är iordningställda med gräsmatta, gångytor, blommor, träd samt buskar.
Området
 • Med ett unikt läge alldeles intill sjön Trekanten och Liljeholmstorget ligger Rosteriet. Det innebär närhet till service, shopping, kommunikationer och hela Stockholms utbud samtidigt som du har Trekanten med dess vackra omgivningar och promenadstråk strax utanför. En perfekt balans mellan aktivitet och avkoppling.
 • Kommunikationer
  Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna och flertalet kompletterande bussar. Med tunnelbana tar man sig på ca 10 min till city. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss från Liljeholmen till Trosa. Med en snabb promenad på ca 15 minuter når man även innerstan och Hornstull.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.