Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmen / Rosterigränd 3, 3 tr

Modern och ljus tvåa på våning 3 i nybyggda brf Rosteriet med sjöutsikt och stor balkong med supercentralt läge bredvid Liljeholmstorget. Lägenheten är luftig och ljus med stora, avlånga fönster i vardagsrum och sovrum. Bostaden har en lång balkong i fint nordvästläge som löper utmed hela bostaden. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitlaserade ekparkettgolv, hall med garderober och hatthylla och ett vitt kök med gott om skåp och arbetsyta samt köksö som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett rymligt sovrum med dubbelgarderob och ett snyggt badrum i vitt och grått med dusch, vit kommod, rostfri handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Brf Rosteriet är en stor, bekväm förening som har eget poolområde med pool och loungeområde och som ligger mitt i Liljeholmens centrum några minuter från sjön Trekanten. I föreningen finns källarförråd, tvättstuga och garage.

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmen
Rosterigränd 3, 3 tr
Slutpris: 4 310 000 kr
Boarea: 57 kvm
Avgift: 3 349 kr/mån
Driftkostnad: 637 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Rosterigränd