Runebergsgatan 4, 2 tr

Runebergsgatan 4, 2 tr

Slutpris

22 500 000 kr


Östermalm— Stockholm

Runebergsgatan 4, 2 tr


Slutpris
22 500 000 kr

Östermalm— Stockholm

Nyrenoverad våning om 213 kvadrat med balkong!

Hjärtligt välkomna till en fantastiskt vacker och nyrenoverad våning om 213 kvm på Östermalm! Här har man gjort en omsorgsfull renovering med exklusiva materialval som går väl ihop med de vackra originaldetaljerna så som takrosetter, bröstpanel, spröjsade fönster, takstuckatur, skjutdörrar och fiskbensparkett. Här finns även två utgångar till den generösa kungsbalkongen om 9 meters bredd och med utsikt mot den grönskande innergården. Planlösningen disponeras genom en väl tilltagen entréhall med gott om förvaring och avhängning för ytterkläder och anslutande gäst-wc. Vidare når ni det ljuvliga och genomgående vardagsrummet som delas av med vackra skjutdörrar. Det här är verkligen hjärtat i hemmet där ni samlar hela familjen för både umgänge och långa middagar. Därefter kommer ni till det smakfullt inredda köket med vita snickerier och marmordetaljer. Maskinparken är helt ny och håller därmed hög standard. Därefter finns fyra ordentliga sovrum och ett lyxigt badrum helkaklat i carraramarmor.

Här bor ni på en lugn gata i det mysiga Eriksbergsområdet. Hundra meter från bostaden ligger lummiga Humlegården där en härlig picknick gärna avnjuts i de grönskande och rogivande omgivningarna. Efter en kort promenad nås Stureplan, Östermalmstorg, Strandvägen och Stockholms centrala paradgator. Här finns alla tänkbara restauranger, butiker och nöjen. För friluftsliv och motion finns flera alternativ, bland annat populära Djurgården, Hagaparken, Brunnsviken eller Lill-Jansskogen.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
213 kvm
Avgift
6 937 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Runebergsgatan såldes av oss 2017-05-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Runebergsgatan.

Boka värdering

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.