Samaritgränd 3, 3 tr

Samaritgränd 3, 3 tr

Slutpris

4 400 000 kr


Södermalm— Stockholm

Samaritgränd 3, 3 tr


Slutpris
4 400 000 kr

Södermalm— Stockholm

20-tals tvåa med stor charm - Beläget i lågt belånad förening

20-tals tvåa med stor charm - Beläget i lågt belånad förening!

Välkomna in genom porten här på lugna Samaritgränd 3, ett ståtligt 20-tals hus i grön kulör. Här bor ni med direkt närhet till både grönskande parker men även fantastiska Mariatorget och tunnelbanan runt hörnet. I högt läge på våning två hittar ni denna otroligt trevliga lägenhet som bjuder på en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Här har ni många fina attribut som speglar byggåret, såsom generös takhöjd, spröjsade fönster, spanjoletter, spegelindelade dörrar och fiskbensparkett. Även det nyare köket fångar upp känslan från byggåret med de profilerade köksluckorna. Bostaden bjuder inte bara på vackra detaljer, utan även väldisponerade kvadratmeter som skapar rum för matlagning, umgänge och en lugn sovplats. Genom två stora fönsterpartier genomsyras lägenheten av ljus och vy mot vackra fasader i färgglada kulörer. Det här är ett perfekt hem för er som önskar en social lägenhet med gott om plats, bjuder på stor charm och dessutom ligger på absolut bästa läge på Södermalm. Varmt välkomna på visning!

Huset på Samaritgränd 3 ritades 1928 av arkitekt Ture Sellman. Här bor ni i Brf Postsäcken 8 som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 20 st bostadsrättslägenheter samt en lokal. De flesta större renoveringarna är gjorda och ekonomin är god med en låg belåning om 3 539:-/kvm. Föreningen amorterar löpande sina lån.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 472 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Samaritgränd såldes av oss 2023-05-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Samaritgränd.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.