Sandelsgatan 18, 3tr

Sandelsgatan 18, 3tr

Slutpris

5 800 000 kr


Gärdet/ Östermalm— Stockholm

Sandelsgatan 18, 3tr


Slutpris
5 800 000 kr

Gärdet/ Östermalm— Stockholm

Elegant 3:a med balkong, högt upp i huset och garage!

Elegant 3:a med balkong, högt upp i huset! Bostaden har stora fönsterpartier, vackra parkettgolv och ett avkopplande lugn. I det luftiga vardagsrummet finns plats för större soffgrupp för såväl socialt umgänge som avkoppling. Med arbetsyta och förvaring är köket (stambyte 2018) som en dröm för den som uppskattar matlagning. Här sitter man gärna och njuter av goda middagar med familj och vänner. De två sovrummen ligger intill varandra och det större som rymmer dubbelsäng, inbyggd garderob passar utmärkt som master bedroom. Det mindre är givet som barnrum med plats för säng och pyssel-eller plugghörna och ändå finns gott om lekyta, garderobsvägg finns. Vill man hellre använda det som arbetsrum går det naturligtvis lika bra. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som är nyrenoverat från 2018 när stambytet gjordes, som har såväl dusch som badkar. Lägenheten har bra förvaring i flertalet garderober med överskåp i hallen och tillhörande källarförråd. Här är en bostad att längta hem till!

Attraktivt läge med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. På Gärdet finns goda möjligheter till rekreation och motion med utegym, flertalet promenad- och joggingstråk och även skidspår på vintern. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. Gärdet har kommit att kännetecknas av dess öppna grönska med närhet till både natur, stora strövområden, lekplatser och stadspuls.

Välkommen på visning!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.