Sandelsgatan 18, 3tr / Gärdet/ Östermalm / Stockholm

Elegant 3:a med balkong, högt upp i huset och garage!

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandelsgatan såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet/ Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant 3:a med balkong, högt upp i huset! Bostaden har stora fönsterpartier, vackra parkettgolv och ett avkopplande lugn. I det luftiga vardagsrummet finns plats för större soffgrupp för såväl socialt umgänge som avkoppling. Med arbetsyta och förvaring är köket (stambyte 2018) som en dröm för den som uppskattar matlagning. Här sitter man gärna och njuter av goda middagar med familj och vänner. De två sovrummen ligger intill varandra och det större som rymmer dubbelsäng, inbyggd garderob passar utmärkt som master bedroom. Det mindre är givet som barnrum med plats för säng och pyssel-eller plugghörna och ändå finns gott om lekyta, garderobsvägg finns. Vill man hellre använda det som arbetsrum går det naturligtvis lika bra. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som är nyrenoverat från 2018 när stambytet gjordes, som har såväl dusch som badkar. Lägenheten har bra förvaring i flertalet garderober med överskåp i hallen och tillhörande källarförråd. Här är en bostad att längta hem till!

Attraktivt läge med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. På Gärdet finns goda möjligheter till rekreation och motion med utegym, flertalet promenad- och joggingstråk och även skidspår på vintern. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. Gärdet har kommit att kännetecknas av dess öppna grönska med närhet till både natur, stora strövområden, lekplatser och stadspuls.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.