Sandhamnsgatan 57c, 1 tr

Sandhamnsgatan 57c, 1 tr


Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 57c, 1 tr



Gärdet— Stockholm

2:a med studiokänsla, balkong och trevligt läge på Gärdet!

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna rymliga 2:a med studiokänsla och balkong med utsikt mot Gärdesfältet. Här möts du av en stor hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och anslutande helkaklat badrum med tvättpelare. Sovrummet ligger vid vardagsrummet och har plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Vardagsrum och kök har en öppen planlöning vilket ger en härlig rymd och social känsla och här finns gott om plats för matbord samt soffgrupp. Utgång till den trevliga balkongen med utsikt mot Gärdet. I bostaden finns även en generös klädkammare som ger bra förvaring och på golvet ligger genomgående ekparkett. Garage finns i huset med kort kö! Säljaren kan acceptera tillträde så sent som Q4 2019.

Här bor ni i ett mycket lugnt område med många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Flertalet restauranger samt caféer i närområdet. På en minut nås SATS träningscenter med squash-bana och i kvarteret finns gratis beachvolleyboll samt Kampementsbadet och utomhusgym. Den excellenta matbutiken ICA Kvantum i Värtahamnen nås med en kort promenad och alla i föreningen har möjlighet att handla i Axfoods snabbgross. Nära också till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Bra kommunikationer som tar dig dit du vill - buss 1, 72 och 76 går precis utanför fastigheten.


Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 008 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.