Sankt Eriksgatan 55, 3tr

Sankt Eriksgatan 55, 3tr

Slutpris

2 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 55, 3tr


Slutpris
2 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad sekelskiftesetta på tredje våningen, i toppläge på Kungsholmen!

Välplanerad sekelskiftesetta på tredje våningen, i toppläge på Kungsholmen! Möjlig tvåa (se alternativ planlösning) bostaden har vackra detaljer som spegelindelade dörrar, vackra originalgolv samt fina frostade glasöverstycken ovanför entré och in till kök. Det luftiga vardagsrummet med 3,30 meter i takhöjd är perfekt dimensionerat för att rymma såväl större soffgrupp som sovavdelning. Med en dekorativ tegelvägg som vackert ramas in av stuckatur och höga golvlister samt fin kakelugn i original får rummet en härlig atmosfär av svunna tider. Köket har gott om förvaring bakom vita fronter och matplats för tre. Lägenheten har mycket bra förvaring med både inbyggd garderob och klädkammare i hallen samt tillhörande källarförråd.

Med närhet till såväl natur som stadspuls har lägenheten ett perfekt läge på bästa adress mitt på Kungsholmen. Lägenheten ligger invid Sankt Eriksbron och Karlbergskanalen och omgivningarna erbjuder flertalet grönområden för rekreation och avkoppling såsom Rålambshovsparken, Vasaparken m.fl. Här finns även perfekta motionsslingor längs närliggande Kungsholms Strand och även milsslingan runt hela Kungsholmen. För inomhusträning finns SATS, Friskis & Svettis m.fl. i direkt närhet. Området kring Fridhemsplan erbjuder ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, butiker och populära Västermalmsgallerian. Du tar dig även enkelt till S:t Eriksplan, Odenplan och citykärnan med gott om shopping och nöjen.

Välkommen på visning!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 486 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.