Sankt Eriksgatan 13

Sankt Eriksgatan 13


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 13



Kungsholmen— Stockholm

Våning med känsla och toppläge högst upp nära Norr Mälarstrand, balkong med utsikt mot Riddarfjärden

Varmt välkommen till denna spatsiösa trea om 92 kvm på våning 5, högst upp i huset. Hiss finns. Belägen i vacker fastighet på lugna delen av St Eriksgatan ner mot Norr Mälarstrand.

Våningen erbjuder ett härligt luftigt boende med genomgående planlösning, ljusinsläpp från två väderstreck och ostört läge högst upp med utsikt över takåsar ifrån stora fönsterpartier.

Suverän planlösning bestående av entré och intilliggande inre hall som öppnar upp mot våningens samtliga rum.

Ett rymligt renoverat kök med god maskinell utrustning, gott om skåpsförvaring, arbetsyta och plats för stort matbord.

Generöst stort sovrum med garderobsvägg, plats för dubbelsäng och kontorsplats, fönster in mot grönskande tyst innergård med fri utsikt över takåsarna.

Stort sällskapsrum med plats att möblera med allt från soffgrupp, bokhyllor samt matgrupp. I fil ligger ett rum att utnyttja som ytterligare sovrum eller tex matsal, med utgång till balkong och utsikt ner över glittrande Riddarfjärden.

Våningen har gott om fina tidstypiska detaljer bevarade från 1914 såsom: djupa fönsternischer med småspröjsade fönsterrutor, stuckaturer, speglade dörrar, golv med fiskbensparkett och intartia, höga golvsocklar och rymdgivande takhöjd om ca 3 meter.

Utanför master bedroom finns ett generöst badrum med dusch och jacuzzi badkar samt separat wc från inre hall.

Äldre bostadsförening med stabil ekonomi, låg belåningsgrad och låga avgifter. I föreningen finns fullt utrustad gästlägenhet och en härlig grönskande innergård. Vackert belägen ett kvarter upp från Norr Mälarstrand med glittrande Mälaren och Rålambshovsparken intill. Med 5 min upp till Fridhemsplan med all tänkbar service, ett stenkast till bad och promenadstråk utmed Norr Mälarstrand samt kommunikationer och restauranger alldeles inpå knuten kan man knappast bo bättre.


Boarea
92 kvm
Avgift
3 548 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.