Sankt Eriksplan 15, 4 tr / Vasastan / Stockholm

Topprenoverad 20-tals våning med himmelsk utsikt och balkong i bästa söderläge!

Slutpris
10 100 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
3 536 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Eriksplan såldes av oss 2018-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS OCH FRITT TILLTRÄDE! Hjärtligt välkommen till en fantastisk våning på Sankt Eriksplan! Klassisk jugendvåning, omsorgsfullt totalrenoverad till toppskick under senaste åren. Våningen är inte använd sedan färdigställandet. Köparen väljer tillträdesdatum fritt. Samtliga ytskikt är smakfulla, påkostade och samverkar fint med de välbevarade originaldetaljerna från byggåret 1927 så som exempelvis vacker fiskbensparkett i ek, spröjsade fönster, serveringsskåp, spegeldörrar med originaltrycken, fungerande öppen spis och takrosetter. Våningen är genomgående och har stora fönster som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Takhöjd om cirka tre meter ger rymd och luftig känsla. Planlösningen är välplanerad och disponeras genom vardagsrum, sällskapsrum med fungerande öppen spis och kombinerat matsal - kök med utgång till balkongen i bästa söderläge. Här njuter man av en vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Två underbara sovrum och två eleganta badrum.

Här bor du i bästa läge mitt på Sankt Eriksplan, mitt i Vasastan och med allt man kan önska sig inom bekvämt promenadavstånd - med populära restauranger och butiker i Birkastan och på Rörstrandsgatan, återinvigda biografen Capitol vid Sankt Eriksplan, city, Odenplan och Vasaparken med både grönska och Sven Harrys konstmuseum. Kommunikationerna är utmärkta med både flertalet innerstadsbussar, flygbussar och tunnelbanans gröna linje. Pendeltåg finns vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration