Sankt Göransgatan 153, vån 7

Sankt Göransgatan 153, vån 7

Slutpris

2 330 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Göransgatan 153, vån 7


Slutpris
2 330 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Superetta med grym förvaring, högt läge och låg avgift

Välkommen till en ytterst välplanerad bostad på bästa adress i populära Stadshagen. Här bor du med direkt närhet till allt som både Kungsholmen och Hornsbergs Strand har att erbjuda. Har du testat Esuki sushi eller glass på StikkiNikki? Att ta ett härligt dopp vid vattnet på sommarhalvåret eller leta upp en bra restaurang några kvarter bort, blir vardag härifrån.

På sjunde våningen flödar ljuset i korridoren och kvällssolen tar sig in på den gemensamma balkongen i västläge. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett härligt ljus från bostadens egna fönsterparti. Hallen erbjuder utmärkt förvaring i två stora garderober som löper mellan golv och tak, till vänster finns hatthylla och avhängning. Härifrån når du det helkaklade badrummet i stilrena färger. Vitt porslin kombineras med kromade detaljer. Här finns förvaring i både väggskåp och på hyllor, samt en praktisk handdukstork - allt för en så smidig vardag som möjligt.

Vidare öppnar lägenheten upp sig mot det stora rummet som har plats för allt du behöver för att trivas! Med en härlig soffa och matplats invid fönstret för middagar och trevliga stunder med vänner och familj får du en öppen och social lägenhet. En större TV får plats och skapar helt rätt förutsättningar för dom där mysiga filmkvällarna eller sträckkollande av din favoritserie. Här finns även en naturlig plats för säng av önskad storlek och utrymme för ytterligare förvaring i garderob.

Sist men absolut inte minst når du det trevliga köket som är beläget ut mot en plomberad balkong. Köket är uppdaterat under 2021 med nytt stänkskydd och induktionshäll. Gott om arbetsyta skapas i vinkel, tack vare bänkyta på två sidor av köket. Här kan du koka pasta och hacka upp en härlig sallad med sällskap av hustak och trädkronor utanför fönstret.

Det höga och lugna läget ger dig en bostad som är helt insynsfri och skapar en rofylld plats att komma hem till. Har du också letat efter den där perfekta ettan med kommunikativt läge, separat kök och grym förvaring i flertalet garderober? Då har du hittat rätt! Välkommen att trivas på St Göransgatan 153!


Boarea
22.5 kvm
Avgift
1 069 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2021-08-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sankt Göransgatan såldes av oss 2021-08-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Göransgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.