Sannadalsvägen 3, 1 tr

Sannadalsvägen 3, 1 tr

Slutpris

4 000 000 kr


Gröndal— Stockholm

Sannadalsvägen 3, 1 tr


Slutpris
4 000 000 kr

Gröndal— Stockholm

Balkong om ca 12 kvm - Kök renoverat 2018 - Öppen planlösning & köksö - 2 förråd

Ljus, välplanerad 2,5:a i mycket bra skick. Terrassliknande, inglasad balkong om ca 12 kvm i öst med morgon & förmiddagssol! Gott om plats för matgrupp, loungedel, grill (elgrill är ok) och övrig önskad möblering. Balkongen fungerar som ett extra rum i och med inglasningen, men kan givetvis också öppnas upp sommartid. Lugnt toppläge i Gröndal med grönskan utanför dörren, men med direkt närhet till innerstan. Stilrent, renoverat (2018) kök med integrerade vitvaror och smakfulla materialval såsom köksbänk i marmormönstrad oxsten (komposit) samt skåpsfronter i grå ton. Öppen, social planlösning med köksö ger utmärkt arbetsyta, förvaring samt är en naturlig plats att hänga på med gästerna! Luftigt, lättmöblerat vardagsrum med utrymme för soffgrupp, matgrupp, mediamöbler och arbetshörna om så önskas. Fräscht, helkaklat badrum med golvvärme — förberett för både tvättmaskin och badkar. Ypperlig förvaring i lägenheten med väl tilltagen walk in closet, kallförråd invid balkongen och ett källarförråd om ca 4 kvm!

Brf Kandelabern nr 269 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Lån/kvm var år 2020 4.828 kr. Föreningen har också extraintäkter i form av lokaler, parkeringsplatser, garage och uthyrd övernattningslägenhet etc. Gott om gemensamhetsutrymmen såsom riktigt gym, bastu, innergårdar, garage m.m.

I Gröndal bor ni i ett gemytligt och sjönära läge med riktig småstadskänsla. Direkt närhet till Mälarens båtliv och Stockholms innerstad. Intill fastigheten och i Gröndal överlag finns gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter. Den badsugne vandrar antingen ner till föreningens brygga, närliggande klippbad eller Trekantens idylliska strandbad en bit bort, där det även plogas upp för skridskoåkning vintertid. En kort promenad bort ligger även Vinterviken med dess marina miljö, caféer och bad. I Vinterviken finns också kostnadsfria padelbanor för den som utöver sporten. Bra kommunikationer med 200 m till tvärbanan som på 4 min tar dig till Liljeholmen med anslutande Arlandabussar och röda tunnelbanan eller i motsatt riktning 6 min till Alvik och den gröna tunnelbanelinjen. Tack vare Essingeleden är du i innerstan eller söderut på nolltid med bil. 15 minuter tar cykelturen till Slussen! Helt enkelt perfekt läge för dig som vill bo i en sjönära idyll intill Stockholms Innerstad.


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2022-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.