Scheelegatan 38 B, 7 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus och välplanerad 3:a, högt upp med balkong och magnifik sjöutsikt!

Slutpris
6 020 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
3 756 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Scheelegatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Scheelegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och genomgående 3:a med stora fönster i två väderstreck. Toppläge vid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Högt upp med magnifik sjöutsikt och slående vy mot City. Fritt läge och strålande sjöutsikt från balkongen och vardagsrummet, frontläge mot vattnet. Ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning och två bra sovrum. Renoveringschans i kök och badrum. För extern förvaring finns ett stort källarförråd. Rymlig, modern hiss. Garage finns med 39 platser. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Idylliskt läge invid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Toppläge nära Kungsholmstorg och Rådhuset. Närhet till vackra Rådhusparken och Kronobergsparkens grönska. Norr Mälarstrands vackra strandpromenad nås med kort promenad. T-bana Rådhuset i närheten och kort promenad till Arlanda Express. Även utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer. Centralen och Vasastan nås på bara några minuters promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.