Scheelegatan 38 A, 10+11 tr

Scheelegatan 38 A, 10+11 tr

Slutpris

10 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Scheelegatan 38 A, 10+11 tr


Slutpris
10 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Etagevåning - Terrass - Sjöutsikt - Högst upp - 4 sovrum - 2 badrum - Garage - Två ingångar

Flexibelt tillträde! Ljus, mycket välplanerad etagevåning med fyra sovrum och två badrum. Högst upp i huset, i två plan - med magnifik sjöutsikt. Väl tilltagen terrass/balkong med morgonsol och gott om plats för önskade utemöbler. Njut av att titta på båtar i frukostsolen. Insynsfritt, vidsträckt härlig vy med Barnhusviken, Vasastan och City. Generöst ljusinsläpp i lägenheten med många fönster samt två väderstreck. Rymligt vardagsrum med utrymme för soffgrupp, mediamöbler m.m. Fullt utrustat, separat kök med burspråk och utrymme för rejält matsalsbord. Två fräscha badrum med vitkaklade väggar och svart klinkergolv. 2014 målades lägenheten med tvättbar vit färg från Flügger samt ett av Kährs finaste parkettgolv lades. Tapeterna kommer från Osborne and Little samt Matthew Williamson. Separat ingång på övre plan. Rymlig hiss. Garage finns i huset för 2.000 kr/mån och laddstolpar ska installeras. Ypperlig förvaring i lägenheten med klädkammare, garderober och även källarförråd om ca 9 kvm.

Äkta förening med mycket god ekonomi, som också äger marken. 113 bostadsrätter och 4 hyresrätter kvar som dold tillgång, samt en hyresrättslokal.

Mycket eftertraktat läge invid Kungsholms Strand. Idylliskt läge invid strandpromenad mellan Kungsholmen och Vasastan. Toppläge på Kungsholmen nära Kungsholmstorg och Rådhuset. Populärt utegym finns i direkt anslutning till fastigheten vid strandpromenaden. Bara 1 minuts gångväg till Ica kvantum, systembolag och Apotek. Närhet till vackra Rådhusparken och Kronobergsparkens grönska. Norr Mälarstrands vackra strandpromenad nås med kort promenad. Närhet till några av. Kungsholmens populäraste restauranger. Utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer. T-bana Rådhuset i närheten och kort promenad till Arlanda Express. Centralen och Vasastan nås på bara några minuters promenad.


Boarea
123 kvm
Avgift
5 681 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
10 + 11 (Hiss finns)
Såld
2022-08-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Scheelegatan såldes av oss 2022-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Scheelegatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.