Sehlstedtsgatan 3, 2 tr

Sehlstedtsgatan 3, 2 tr

Slutpris

7 250 000 kr


Östermalm / Gärdet— Stockholm

Sehlstedtsgatan 3, 2 tr


Slutpris
7 250 000 kr

Östermalm / Gärdet— Stockholm

Ljus, optimalt planerad 3:a med stor, härlig balkong i söder och sol hela dagen! Garage i huset.

Ljus, mycket välplanerad trea med mycket stor södervänd balkong och sol mellan ca 8-19 sommartid. Härlig utsikt med Gärdets grönskande sportfält som erbjuder pulka/skidåkning vintertid och lyxig löpning sommartid! Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök och gott om plats för både väl tilltagen matgrupp och soffgrupp. Stilfullt, renoverat kök med smakfulla materialval och integrerade, rostfria vitvaror. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och övrig önskad möblering. Flertalet generösa fönsterpartier i kombination med ett optimalt söderläge - gör att detta är en mycket ljus lägenhet. Nuvarande lägenhetsinnehavare har renoverat badrum, kök och gjort ytskikten i lägenheten. Ypperlig förvaring i lägenheten med många garderober samt förråd i källarplan.

Tegeludden 11 är en äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Fastigheten är en tidigare kontorsbyggnad från 60-talet som smakfullt renoverats till ett modernt bostadshus 2009. Lokaler finns, garage samt parkeringsplatser.

Gärdet byggdes till större delen runt 1930-talet och andas funkis. Det finns många grönområden mellan husen vilket ger en lätt lantlig känsla som många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Närhet till flera matbutiker samt restauranger, bl.a. populära Phils Burger och Eatery. Nära också till Fältöversten med flertalet butiker, restauranger och annan service. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 437 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.