Sök Meny
Såld

Stockholm - Gröndal / Sjöbjörnsvägen 22

Högst upp med solig balkong!

I de vackra Stjärnhusen i centrala Gröndal finns denna ljusa och välplanerade 2,5:a. Högst upp i huset med balkong i soligt sydostläge och med en underbar utsikt mot Mälarens vatten. En del av de tidstypiska, charmiga originaldetaljerna från 1946 är bevarade såsom snedställda köksskåp med kryddhylla och fiskbensparkett i vardagsrum. Vardagsrummet har utsikt mot Mälaren och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och även detta rum har utsikt mot vattnet. Ett litet rum som idag används som kontor kan bli ett litet extra sovrum/gästrum om så önskas. Nära tvärbanan, bussar, T-bana och gallerian vid Liljeholmen. Endast ca 50 meter från fastigheten kan man ta ett härligt dopp i Mälaren.

Sponsrade länkar
Stockholm / Gröndal
Sjöbjörnsvägen 22
Slutpris: 3 975 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 3 650 kr/mån
Driftkostnad: 340 kr/mån
Rum: 2,5 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöbjörnsvägen