Sjöbjörnsvägen 22 / Gröndal / Stockholm

Högst upp med solig balkong!

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 650 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöbjörnsvägen såldes av oss 2017-08-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöbjörnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I de vackra Stjärnhusen i centrala Gröndal finns denna ljusa och välplanerade 2,5:a. Högst upp i huset med balkong i soligt sydostläge och med en underbar utsikt mot Mälarens vatten. En del av de tidstypiska, charmiga originaldetaljerna från 1946 är bevarade såsom snedställda köksskåp med kryddhylla och fiskbensparkett i vardagsrum. Vardagsrummet har utsikt mot Mälaren och utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och även detta rum har utsikt mot vattnet. Ett litet rum som idag används som kontor kan bli ett litet extra sovrum/gästrum om så önskas. Nära tvärbanan, bussar, T-bana och gallerian vid Liljeholmen. Endast ca 50 meter från fastigheten kan man ta ett härligt dopp i Mälaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration