Sjöviksbacken 5 / Liljeholmskajen / Stockholm

Slutpris
5 625 000 kr
Boarea
ca 84 kvm
Avgift
4 482 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 24 (Hiss finns)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksbacken såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt och modernt precis vid vattnet i en stilren 3:a med rätt läge på Liljeholmskajen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Välplanerade 84 kvm med 2 sovrum, badrum med tvättavdelning och en rundad, inglasad balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta som gjort för middagar med många gäster. Sovrummen är belägna mot föreningens innergård. Fastigheten, som är byggd år 2014, blev årets Stockholmsbyggnad 2015. Fri utsikt mot Mälarens vatten från balkongen! Bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, 40 m ner till badbryggan. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.