Sjöviksvägen 71 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
ca 78 kvm
Avgift
4 262 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjöviksvägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sjöviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt och modernt vid vattnet i stilren genomgångs 3:a med rätt läge på Liljeholmskajen. Här finns fin välfungerande familjelägenhet med genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck. Välplanerade 78 kvm med 2 sovrum, ett fräscht helkaklat badrum och två balkonger varav en inglasad. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta som gjort för middagar med många gäster. Ett sovrum är beläget mot föreningens innergård och har utgång till balkong. Fastigheten, byggd 2014 blev årets Stockholmsbyggnad 2015. Utsikt mot Mälarens vatten från den ena balkongen, på bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet, 80 m ner till badbryggan. Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, vid vattnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.