Skeppargatan 26, 5

Skeppargatan 26, 5

Slutpris

7 985 000 kr


Östermalm— Stockholm

Skeppargatan 26, 5


Slutpris
7 985 000 kr

Östermalm— Stockholm

Ljus 2:a på våning 5 med balkong mot innergård! Garageplats ingår i avgiften!

Ljus och perfekt planerad 2:a i högt läge på våning 5, med balkong mot innergård samt garageplats i huset som ingår i den redan låga avgiften!
Med nyrenoverat badrum 2021 i en modern fastighet med lättillgänglig entré utan trappsteg, har genomgått stambyte och som dessutom har mycket god ekonomi. Belåning om endast 1 697 kr/kvm för 2020.

Här bor ni på en attraktiv adress mellan Strandvägen och Östermalmstorg med närhet till allt. Garageplats ingår och nås smidigt via hissen i huset. Två stycken tillhörande förråd både i källare och på vind.

Ljus och luftig bostad med trägolv och vitmålade väggar samt utmärkt förvaring. Luftiga ytor och stora fönsterpartier med utsikt mot lugn och grönskande innergård och takåsar. Perfekt planerad med ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan inredning samt suverän förvaring i platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Nyrenoverat helkaklat badrum med klinker och golvvärme men även utrustat med bland annat takdusch och förberett för tvättmaskin. Socialt vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum till lägenheten, biyta om ca 5 kvm med värmelampor. Delvis öppen planlösning mot köket som är fullt utrustad med utrymme för matplats.

Äkta förening som äger marken.
28 bostadrätter
4 lokaler med hyresrätt
Stambytt 2004

Gemensamhetsutrymmen:
- Innergård med uteplats
- Cykelförråd
- Barnvagnsrum
- Tvättstuga
- Garage

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
51/5 kvm
Avgift
1 985 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Skeppargatan såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Skeppargatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.