Södermannagatan 37, 6 tr / Södermalm / Stockholm

Högst upp med härlig balkong, strålande utsikt och toppläge på Söder!

Slutpris
5 205 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 328 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södermannagatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Södermannagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Högst upp med fritt läge och strålande utsikt över takåsarna. Låg avgift inklusive värme, vatten, kabel-tv, bredband och hushållsel. Stor, härlig balkong i soligt östläge med magnifik utsikt. Stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp, alla fönster mot lugn gård. Stilrent renoverat kök och badrum med badkar, TM/TT och smakfulla materialval. Vackra parkettgolv och ypperlig förvaring med garderober och klädkammare. Garage finns i huset, hissen går rakt ner till garaget. Lugnt toppläge i populära SoFo på Söder nära Nytorget och Vitabergsparken. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.