Södermannagatan 37, 6 tr / Södermalm / Stockholm

Högst upp med härlig balkong, strålande utsikt och toppläge på Söder!

Slutpris
5 205 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 328 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södermannagatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Södermannagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 2:a i mycket bra skick. Högst upp med fritt läge och strålande utsikt över takåsarna. Låg avgift inklusive värme, vatten, kabel-tv, bredband och hushållsel. Stor, härlig balkong i soligt östläge med magnifik utsikt. Stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp, alla fönster mot lugn gård. Stilrent renoverat kök och badrum med badkar, TM/TT och smakfulla materialval. Vackra parkettgolv och ypperlig förvaring med garderober och klädkammare. Garage finns i huset, hissen går rakt ner till garaget. Lugnt toppläge i populära SoFo på Söder nära Nytorget och Vitabergsparken. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration