Södra Agnegatan 22, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus och representativ hörnvåning med balkong i soligt västläge och Kungsholmstorg runt hörnet!

Slutpris
11 150 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
4 209 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Agnegatan såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Södra Agnegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och representativ hörnvåning med absolut toppläge på Kungsholmen nära Kungsholmstorg och Riddarfjärden. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Balkong i väst med magnifik vy mot Landstingsparken och många soltimmar, från ca kl 13.30 till solnedgång. 30-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat wc. Låg avgift i stabil och äkta förening med god ekonomi som äger marken. Stilfull fastighet anno 1932 med hiss och garage (7 platser).

Absolut toppläge på Kungsholmen, ett stenkast från populära Kungsholmstorg. Idylliska Landstingsparken utanför porten samt attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service, flertalet butiker samt två tunnelbanelinjer och bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.