Södra Agnegatan 20, 1tr / Kungsholmen / Stockholm

Superfin 1:a med solig balkong och låg avgift om 787kr, i absolut toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
787 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Agnegatan såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Södra Agnegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LÅG AVGIFT om 787kr i månaden där värme, vatten, internet och kabel-tv ingår i avgiften!

Bostaden har utmärkta egenskaper som spegelindelade dörrar, fiskbensparkett, balkong i skönt soligt läge och låg avgift om 787kr! Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för såväl soffgrupp som dubbelsäng. Det stora fönsterpartiet och de helglasade dubbeldörrarna ger rummet härlig ljussättning. Varma dagar blir balkongen som ett extra rum med plats för bord och stolar. Köket ligger på perfekt avstånd om man behöver hämta påfyllning. Här finns förvaring bakom vita fronter och all maskinell utrustning man kan behöva. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Till bostaden hör ett stort förråd om 5 kvm.

Absolut toppläge på Kungsholmen, ett stenkast från populära Kungsholmstorg. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Idylliska Landstingsparken utanför porten samt attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.