Sofiagatan 1 / Södermalm / Nytorget / Stockholm

Perfekt planerad 1:a belägen i Södermalms populäraste kvarter!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 496 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sofiagatan såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sofiagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Nytorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska 20-talslägenhet som bjuder på rymd och bevarad tidsenlig charm! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 35 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och är lugnt belägen mot trevliga Greta Garbos torg. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra trägolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1926 vackra spröjsade fönster med djupa nischer, generös takhöjd, spegelmönstrade dörrar och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm precis vid Nytorget är svårt att hitta.

Planlösningen är optimalt disponerad med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, höga golvsocklar, fönsterpartier med nisch och tilltagen takhöjd. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring och funktionell arbetsyta. Matplatsen har ett härligt ljus från det stora fönstret och det finns plats för 4-6 pers. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti, plats för soffa, soffbord och även förvaringsmöjligheter med plats för garderob. I sovrumsdelen står en 140 cm säng. Helkaklat badrum i svart kakel och röd snygg mosaik på golvet.

Brf Kålroten 8 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration