Sofiagatan 1

Sofiagatan 1

Slutpris

3 700 000 kr


Södermalm / Nytorget— Stockholm

Sofiagatan 1


Slutpris
3 700 000 kr

Södermalm / Nytorget— Stockholm

Perfekt planerad 1:a belägen i Södermalms populäraste kvarter!

Välkommen till denna fantastiska 20-talslägenhet som bjuder på rymd och bevarad tidsenlig charm! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 35 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och är lugnt belägen mot trevliga Greta Garbos torg. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra trägolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1926 vackra spröjsade fönster med djupa nischer, generös takhöjd, spegelmönstrade dörrar och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm precis vid Nytorget är svårt att hitta.

Planlösningen är optimalt disponerad med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, höga golvsocklar, fönsterpartier med nisch och tilltagen takhöjd. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring och funktionell arbetsyta. Matplatsen har ett härligt ljus från det stora fönstret och det finns plats för 4-6 pers. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti, plats för soffa, soffbord och även förvaringsmöjligheter med plats för garderob. I sovrumsdelen står en 140 cm säng. Helkaklat badrum i svart kakel och röd snygg mosaik på golvet.

Brf Kålroten 8 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
1 496 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-06-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.