Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Nytorget / Sofiagatan 1

Perfekt planerad 1:a belägen i Södermalms populäraste kvarter!

Välkommen till denna fantastiska 20-talslägenhet som bjuder på rymd och bevarad tidsenlig charm! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 35 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och är lugnt belägen mot trevliga Greta Garbos torg. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra trägolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1926 vackra spröjsade fönster med djupa nischer, generös takhöjd, spegelmönstrade dörrar och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm precis vid Nytorget är svårt att hitta.

Planlösningen är optimalt disponerad med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, höga golvsocklar, fönsterpartier med nisch och tilltagen takhöjd. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring och funktionell arbetsyta. Matplatsen har ett härligt ljus från det stora fönstret och det finns plats för 4-6 pers. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti, plats för soffa, soffbord och även förvaringsmöjligheter med plats för garderob. I sovrumsdelen står en 140 cm säng. Helkaklat badrum i svart kakel och röd snygg mosaik på golvet.

Brf Kålroten 8 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm / Nytorget
Sofiagatan 1
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 35 kvm
Avgift: 1 496 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sofiagatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.