Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Nytorget / Sofiagatan 1

Perfekt planerad 1:a belägen i Södermalms populäraste kvarter!

Välkommen till denna fantastiska 20-talslägenhet som bjuder på rymd och bevarad tidsenlig charm! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 35 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och är lugnt belägen mot trevliga Greta Garbos torg. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra trägolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1926 vackra spröjsade fönster med djupa nischer, generös takhöjd, spegelmönstrade dörrar och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm precis vid Nytorget är svårt att hitta.

Planlösningen är optimalt disponerad med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, höga golvsocklar, fönsterpartier med nisch och tilltagen takhöjd. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring och funktionell arbetsyta. Matplatsen har ett härligt ljus från det stora fönstret och det finns plats för 4-6 pers. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti, plats för soffa, soffbord och även förvaringsmöjligheter med plats för garderob. I sovrumsdelen står en 140 cm säng. Helkaklat badrum i svart kakel och röd snygg mosaik på golvet.

Brf Kålroten 8 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm / Nytorget
Sofiagatan 1
Slutpris: 3 700 000 kr
Boarea: 35 kvm
Avgift: 1 496 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sofiagatan