Sturegatan 12A, 1 tr (entréplan mot lugn innergård) / Östermalm / Stureplan / Stockholm

Fantastisk tvåa med låg avgift. Lugnt gårdsläge precis invid Stureplan!

Slutpris
5 680 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
356 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2018-01-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sturegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm / Stureplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkomna till en fantastisk tvåa på absolut bästa läge invid Stureplan! Samtliga ytskikt är smakfulla, påkostade och samverkar fint med de välbevarade originaldetaljerna från byggåret 1930 så som exempelvis vacker fiskbensparkett, , generös takhöjd, stuckaturer, takrosetter och stora fönster. Lägenheten har stora fönster mot lugn innergård som bjuder på bra ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Planlösningen är välplanerad och disponeras genom vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett rymligt insynsskyddat sovrum med stort fönster mot ljusgård, duschrum samt walk-in-closet.

Här bor du på absolut bästa läge precis vid Stureplan, mitt i stan på entréplan mot lugn innergård. Allt man kan önska sig inom kort promenadavstånd - det generösa restaurangutbudet på Östermalm, promenadstråken Strandvägen, stadspulsen vid Stureplan och grönskan i Humlegården. Kommunikationerna är utmärkta med både flertalet innerstads bussar och tunnelbanans röda linje.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration