Styrmansgatan 39, 4tr / Östermalm / Stockholm

Fritt & högt läge - Två balkonger, låg avgift & garage i huset!

Slutpris
15 200 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
1 510 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Styrmansgatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Styrmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig lägenhet med ett högt läge i fastigheten! Här kan du njuta av 2 balkonger i olika väderstreck, öppen spis och vackra dubbeldörrar. Bostadens många kvalitéer och disposition gör att det finns stor potential för att skapa ert drömboende. Entré med stilfullt stengolv, generös förvaring. Vardagsrum med mycket rymd och härligt ljusinsläpp genom generöst fönsterpartis samt utgång till balkong. Pampig öppen spis med vackra detaljer och utförande. Tre bra sovrum varav ett även passar som matsal. Bra arbetskök, fräscht badrum, gäst-wc samt en tvättdel. Bostaden har alla förutsättningar och möjligheter till ett drömboende. Möjlighet att ta över garageplats i fastigheten.

Fastigheten är belägen med fri utsikt över anrika kvarteret Krubban med bebyggelse från tre olika epoker. Perfekt läge på Östermalm med ett stort utbud av restauranger, butiker och kommunikationer precis runt hörnet. Inom några minuter nås Karlaplan samt Nybroplan. Djurgården ligger en kort promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.