Svarvargatan 3, kv / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad bokal i centralt läge - juridisk person godkänns! Skuldfri förening!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
40/4 kvm
Avgift
2 666 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 6
Såld
2019-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svarvargatan såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Svarvargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig bokal i skuldfri förening! Lokalen som upplåts med bostadsrätt kan förvärvas av juridisk person. Här finns egen entré med dubbeldörrar som leder in till en välplanerad yta som har plats för möblemang i form av flera skrivbord alternativt ett mysigt vardagsrum. Vidare in i bokalen finns ett rum som kan nyttjas som mötesrum eller rymmer en dubbelsäng. Badrummet är stilrent renoverat och vid arbetsköket finns extra biutrymme/sovalkov med flera användningsområden.

I området finns favoriter som Les petites boudins, där du kan njuta av deras frukost, samt Matkonsulatet & AG i närheten. Bokalen har även nära till två SATS, Systembolaget, Sankt Eriksplan och Fridhemsplan. Hornsbergs Strand nås på 5 minuter. Utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer samt både tunnelbanans blå och gröna linje endast några hundra meter bort.

Lokalen får inte användas som permanentbostad men man kan bedriva verksamhet. Unik möjlighet som du inte får missa! Ring för intresse och visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration